Mannen FCSPTransfer NieuwsTransfers 2018-2019Waldi Sobota tot 2020 bij FCSP !

30 maart 2018by FCSP Belgium
sobota

Uitstekend nieuws bij de contract onderhandelingen. FC St. Pauli en middenvelder Waldemar Sobota zijn beide akkoord met een verlenging van zijn aflopend contract met 2 jaar. De 30 jarige middenvelder tekende een contract tot 30 juni 2020.

„Wij zijn blij dat Waldi ook de komende 2 jaren voor ons zal spelen. Met zijn constante prestaties en zijn ervaring was hij in het verleden een belangrijke speler voor onze club. Wij zijn er vast van overtuigd dat hij die rol ook in de toekomst zal vervullen“, aldus Sportchef Uwe Stöver.

Waldemar Sobota was eveneens verheugd met zijn twee jaar langer verblijf op Millerntor:„Ik altijd gezegd dat ik me bij FC St. Pauli zeer goed voelde en ik me goed kon voorstellen dat ik hier zou verlengen. Ik heb gemerkt dat de club mij onbedingt behouden wou en ik zal er alles aan doen om dit vertrouwen niet te beschamen en met prestaties terug te betalen. Ik verheug me reeds op 2 – hopelijk succesvolle -verdere jaren op Millerntor.“

Sobota wisselde in de winterpauze van seizoen 2015/16 naar Millerntor. Sindsdien speelde de veelzijdige offensieve middenvelder 100 keer voor FCSP en scoorde hierbij  10 doelpunten en gaf 11 assisten.

Bron : www.fcstpauli.com 

Foto: Witters

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie