Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties:” Als we slimmer zijn winnen we met 3-0″

Na het 1-1 gelijke spel op de Betzenberg waren de Kiezkickers teleurgesteld over de gemiste kans op de drie punten in een uitwedstrijd. Alleen doelpuntenmaker Aziz Bouhaddouz had reden tot vreugde. Hier zijn de stemmen voor het spel.

Sportdirecteur Uwe Stöver : “Vandaag hebben we hier twee punten verloren. Als je met een man meer speelt en de 0-1 maakt, mag je niet met een gelijkspel van het veld gaan. We moeten ons dat aan onszelf toeschrijven. De overtreding was overbodig en in de actie daarna belette niemand de snelle uitvoering. We hadden het voordeel, maar het lukte ons niet om het na verloop van de wedstrijd te halen vanwege deze fouten. ”

Bernd Nehrig: “De erger is groot, vooral omdat we niet hebben laten zien wat onze doelstellingen waren. Als de voorsprong je dan op je schoot valt, moet je de boel op slot gooien. In plaats daarvan vallen we in winterslaap. De gelijkmaker was een dom doelpunt. ‘

Robin Himmelmann : “We hebben vandaag twee punten weggegeven. Bij de gelijkmaker stonden we te slapen. Iedereen is aan het discussiëren en dan is het een klassieker als niemand de bal blokkeert. Ze spelen het snel uit en Spalvis schiet vervolgens Ziereis door de benen de verre hoek binnen. Dat mag ons niet gebeuren en was gewoonweg overbodig. ”

Aziz Bouhaddouz : “Godzijdank ging de strafschop binnen. De viering heeft het laten zien: ik zal in juli vader worden. Het was een gevarieerd wedstrijd met fouten aan beide kanten. Als we slimmer uitspelen gaan we vanuit het veld af met 2: 0 of 3: 0. Uiteindelijk hebben we het verprutst en konden zelfs verliezen. Voor ons gaat het erom zo snel mogelijk het 40-punten te behalen. ”

Christopher Avevor: “We speelden niet goed in de eerste helft. We hebben geluk dat we niet achter stonden bij de pauze. Na de pauze hebben we beter gespeeld. Als je op voorsprong komt  moet je het resultaat naar huis nemen. Maar we waren niet consistent genoeg. ”

Philipp Ziereis: “Het voelt direct na de wedstrijd bitter aan. We moeten na de voorsprong slimmer zijn. Vooral in de eerste helft zat Kaiserslautern beter in de wedstrijd. Al met al hebben we niet laten zien wat we wilden laten zien. Het gelijkspel was verdiend voor FCK. ”

Bron: www.fcstpauli.com