Mannen FCSPKauzcinski:”Teleurstellende prestatie”

17 maart 2018by FCSP Belgium
kauczinski7

Na de 1-1 op de Betzenberg was Markus Kauczinski geërgerd over het puntenverlies van zijn elftal.

“We zijn erg teleurgesteld over de prestaties die we hebben geleverd. We voelden allemaal dat we de afgelopen weken een stap vooruit hadden gezet. Vandaag was het weer een stap terug. We hadden vandaag weinig offensieve inbreng in de eerste helft. In de tweede helft was het dan wel in evenwicht. Ik heb vroeg gewisseld omdat we vandaag van voor geen bal konden bij houden. Door een gelukkige fase krijgen we de wedstrijd in onze handen, nemen het voortouw en zijn in de meerderheid. Daarna vielen we ongedisciplineerd aan. Dan maakt Sami een onnodige fout en valt de 1-1. We zouden vandaag ook niet meer hebben verdiend. Respect voor de prestaties van Kaiserslautern. Het was een zeer moedige prestatie. We zullen in de komende weken sterk moeten verbeteren “zei de hoofdtrainer van FCSP.

Voor Michael Frontzeck zag de wedstrijd een beetje anders: “Ik zag een redelijk uitgebalanceerde eerste helft waarin we St. Pauli één, twee goede kansen lieten, maar ook zelf in de kansen konden afdwingen. In de tweede helft was het een open wedstrijd. Ik was erg blij dat het team ondanks de achterstand in de wedstrijd bleef. We wilden echt het doelpunt scoren en via een snel gespeelde vrije trap op 1-1. Hartelijk dank aan de toeschouwers, die het team ook na de achterstand hebben gesteund. Dus we zijn niet kansloos. Het is nog niet afgelopen. ‘

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 15 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 15 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie