Mannen FCSPJohannes Flum verlengt bij de FCSP met 2 jaar !

15 maart 2018by FCSP Belgium
flum

De selectieplannen van FC St. Pauli nemen steeds meer concrete vormen aan: FCSP verlengt de op het einde van dit seizoen aflopende contract van onze middenvelder Johannes Flum met 2 verdere jaren tot 30 juni 2020.

„Johannes is een belangrijke speler in ons elftal, een aanjager, die op een naast het plein voorop gaat. Daarom zijn we blij dat Johannes voor 2 extra jaren bij de club getekend heeft“, verklaarde Sportchef Uwe Stöver.

Johannes Flum blikt met vreugde naar twee extra jaar FCSP: „Ik voel me binnen deze club en deze stad – samen met mijn familie – heel thuis. Ik voel het vertrouwen van de verantwoordelijke van de club en wil de weg die we samen met het elftal en trainers ingezet hebben verder zetten.  Want ik geloof dat de weg nog lang niet ten einde is.“

Flum kwam in januari 2017 over van Bundesliga club Eintracht Frankfurt naar Millerntor en speelde tot nu toe 35 2e Bundesliga wedstrijden voor onze Kiezkickers, scoorde hierbij 2 doelpunten en zorgde voor 2 assists.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto : ©Witters

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 15 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie