Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties: ” De uitslag is niet onverdiend”

Na de doelpuntloze Nordduell tussen onze Kiezkickern en Eintracht Braunschweig vingen we in de Mixed-zone de reacties op. De acteurs van beide teams waren geïrriteerd dat ze de mogelijke overwinning hadden laten liggen.

Sportief directeur Uwe Stöver : “De toeschouwers waren getuige van een gepassioneerde wedstrijd met veel inzet van beide teams. Bij ons ontbrak het aan efficiëntie en koelbloedigheid  Beide heb je nog om in deze Liga punten halen, we zullen moeten leven met het gelijkspel…”

Bernd Nehrig : “Het feit dat ik vandaag mijn 250ste tweede competitiewedstrijd heb gespeeld maakt mij trots, maar ik had het graag gewisseld voor een overwinning. We hadden de juiste mentaliteit op het veld en hebben vanaf de eerste tot de laatste minuut goed gespeeld … Maar we moeten eerlijk zijn en zeggen dat we twee keer veel geluk hadden, dus de uitslag is niet onverdiend, we hadden een belangrijke stap kunnen zetten met een overwinning, in de rangschikking is er niet veel veranderd met de uitslagen van vandaag. ”

Philipp Ziereis : “Ik heb heel lang moeten wachten op mijn comeback, het was mooi om dit hier doen op Millerntor .Ik zat vanaf het begin goed in de wedstrijd, dat was belangrijk omdat ik niet wist hoe het ging zijn na zo’n een lange pauze. Ik ben blij dat we de nul konden houden, we hadden de  betere kansen, drie punten zaten erin maar een punt is billijk. ”

Richard Neudecker : “Het was belangrijk om de nul te houden, daar zijn we in geslaagd. Elk punt is belangrijk, maar we wilden echt winnen vandaag.” Gezien onze kansen, zou de overwinning mogelijk zijn geweest, ik ben blij voor Zier. In Kaiserslautern zullen we hard moeten knokken, ze zullen alles erin gooien, maar wij ook. ”

Robin Himmelmann : “Beide teams hadden doelpunten kunnen scoren, maar de uitslag is goed en ik ben blij dat ik de nul gehouden heb, maar ik keek natuurlijk uit naar een overwinning.” We hebben nu de belangrijke wedstrijd op de Betzenberg voor ons. In de komende weken zullen er veel directe duels zijn. ”

Johannes Flum : “Er zat meer in, de uitslag voelde niet goed, je krijgt niet veel kansen tegen Braunschweig, we speelden wat uit, maar we konden ze niet gebruiken.”

Yiyoung Park : “We hebben een goed wedstrijd gespeeld en kunnen tevreden zijn met onze prestaties, we hebben alles geprobeerd, maar we moeten genoegen nemen met één punt, we hadden onze kansen, maar ook Braunschweig.

Mirko Boland (Eintracht Braunschweig) : “Het was een competitieve wedstrijd, beide teams  hebben hun kansen gehad, maar ik denk dat we de betere hadden. Het was belangrijk hoe we ons presenteerden, weten we dat bij FC St. Pauli is altijd een groot gevecht is , we hebben dat geaccepteerd, we moeten leven met het punt. ”

Jan hochscheidt (Eintracht Braunschweig) : “We hebben buitenhuis een punt behaald, maar de kans gehad om hier te vertrekken met drie punten Het team dat het eerste doelpunt zou scoren was zeker winnaar geworden Op het veld was niet het mooiste voetbal mogelijk, maar het was een interessant wedstrijd voor de toeschouwers. ”

Jasmin Fejzic (Eintracht Braunschweig) : “De 0-0 is goed voor het vertrouwen, we hadden hier graag gewonnen, we hadden 2 schoten op de paal en ook enkele goede mogelijkheden. Het was een intense wedstrijd. Wij nemen het punt mee en zullen hierop bouwen …. ”