Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Kauczinski:”Het blijft krap en onbeslist”

Na de doelpuntloos gelijkspel tegen Eintracht Braunschweig gaven de hoofdtrainers Torsten Lieberknecht en Markus Kauczinski op de persconferentie hun visie over de afgelopen 90 minuten.

Ze waren niet zeker of ze echt gelukkig kunnen zijn beide trainers. “Ik heb zojuist met Markus gesproken, we zijn nog niet overeengekomen of we tevreden moeten zijn met deze uitslag of niet,” begon gastcoach Lieberknecht de ronde. “Beide teams hadden het winnende doelpunt op de voet. Het was een zeer intense en competitieve wedstrijd in het algemeen. Het is altijd een hoogtepunt voor ons om hier te spelen. In het uitverkochte stadion is dit steeds pure voetbal. “vatte de 44-jarige samen. Hij besloot met te zeggen: “Voor ons is dat een punt dat we meenemen. Het team heeft fysiek fantastisch werk geleverd. ”

Markus Kauczinski was het ermee eens: “Het was echt een competitieve wedstrijd, met goede kansen aan beide kanten. Ik denk dat het een interessante wedstrijd was en ook een goede wedstrijd voor de toeschouwers. “Al met al was de coach van onze Kiezkickers positief:” We moeten leven met het punt, maar we kunnen dat ook. Het blijft krap en onbeslist. Ik ben erg blij met de prestatie van vandaag, de jongens speelden goed en probeerden het doelpunt te scoren. We hebben veel gevochten, veel geprobeerd en veel geïnvesteerd. “Kauczinski was ook blij met de terugkeer van Philipp Ziereis:” Philip heeft het erg goed gedaan vandaag, gezien hoe lang hij al weg was. Je hebt gezien dat hij veel potentieel heeft. ”

Bron: www.fcstpauli.com