Mannen FCSPKauczinski:”Het blijft krap en onbeslist”

10 maart 2018by FCSP Belgium
kauczinski4

Na de doelpuntloos gelijkspel tegen Eintracht Braunschweig gaven de hoofdtrainers Torsten Lieberknecht en Markus Kauczinski op de persconferentie hun visie over de afgelopen 90 minuten.

Ze waren niet zeker of ze echt gelukkig kunnen zijn beide trainers. “Ik heb zojuist met Markus gesproken, we zijn nog niet overeengekomen of we tevreden moeten zijn met deze uitslag of niet,” begon gastcoach Lieberknecht de ronde. “Beide teams hadden het winnende doelpunt op de voet. Het was een zeer intense en competitieve wedstrijd in het algemeen. Het is altijd een hoogtepunt voor ons om hier te spelen. In het uitverkochte stadion is dit steeds pure voetbal. “vatte de 44-jarige samen. Hij besloot met te zeggen: “Voor ons is dat een punt dat we meenemen. Het team heeft fysiek fantastisch werk geleverd. ”

Markus Kauczinski was het ermee eens: “Het was echt een competitieve wedstrijd, met goede kansen aan beide kanten. Ik denk dat het een interessante wedstrijd was en ook een goede wedstrijd voor de toeschouwers. “Al met al was de coach van onze Kiezkickers positief:” We moeten leven met het punt, maar we kunnen dat ook. Het blijft krap en onbeslist. Ik ben erg blij met de prestatie van vandaag, de jongens speelden goed en probeerden het doelpunt te scoren. We hebben veel gevochten, veel geprobeerd en veel geïnvesteerd. “Kauczinski was ook blij met de terugkeer van Philipp Ziereis:” Philip heeft het erg goed gedaan vandaag, gezien hoe lang hij al weg was. Je hebt gezien dat hij veel potentieel heeft. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 14 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie