Mannen FCSPUSA trip in mei : FCSP speelt tegen Detroit en Portland

9 maart 2018by FCSP Belgium
usa

FC St. Pauli onderneemt als eerste Duitse 2e divisie club – met ondersteuning van de Duitse Football League (DFL) en Partner Match IQ – op het einde van het seizoen een trip naar de Verenigde Staten. De Kiezkickers vliegen van 15 tot 24 mei 2018 naar de Verenigde Staten en spelen twee wedstrijden tegen Detroit City FC (19.5.) en Portland Timbers 2 (22.5.).

Voor Oke Göttlich – voorzitter van FC St. Pauli – is deze reis een heel bijzondere zaak:”Naast de wedstrijden kunnen we zien hoe de gesprekken tussen twee voetbal werelden in de afgelopen jaren verliepen en onze eigen impulsen meebrengen en inbrengen. We kijken ook uit naar de ontmoetingen met onze Amerikaanse partners – Under Armour en Levi’s – en onze Amerikaanse fanclubs, de vele clubvertegenwoordigers en de zeer actieve fan scènes in Detroit en Portland. ”

Als de Kiezkickers na de afloop van het seizoen 2017/18 degradatiewedstrijden moeten spelen gaat de reis niet door.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: FC St Pauli

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie