Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Reacties : “De wedstrijd in de eerste helft verloren”

Onze Kiezkickers moeten de reis naar huis vanuit Düsseldorf dus met lege handen aanvatten. We waren in de Mixed zone voor reacties.

Lasse Sobiech:  “We verloren de wedstrijd in de eerste helft. We hadden Fortuna hadden op het punt dat ze onzeker waren en we druk konden zetten. Als we in deze fase scoren, zal de wedstrijd anders verlopen. Daardoor kwam Düsseldorf aan kansen dat uiteindelijk de 2-0 opleverde. Laten we het ganse samenvatten: geen geluk, en niet consequent genoeg voor doel ”

Robin Himmelmann: “We gaan de pauze in met een 1-0 achterstand dat had niet mogen zijn. Op het einde hebben we ons te vaak vastgelopen. In vergelijking met de wedstrijd tegen Holstein Kiel was het nu andersom. We hebben hadden we niet zo goed gespeeld en toch gewonnen. Nu concentreren we ons op de moeilijke wedstrijd tegen Braunschweig. ”

Johannes Flum: “De eerste helft was erg ongelukkig. We laten één kans toe en die nam Düsseldorf. We hadden onze mogelijkheden maar hebben ze niet gebruikt. Natuurlijk was het uiteindelijk moeilijk, maar het is nog steeds vervelend. Een gelijkspel zou vandaag mogelijk zijn geweest maar dat helpt ons nu niet. ”

Sportdirecteur Uwe Stöver:  “Het team is goed begonnen en kreeg een vervelende standaarddoelpunt uit het niets. Het doelpunt hebben we goed verteerd. In de periode tussen de 1-0 en de 2-0 hebben we de kansen op de gelijkmaker laten liggen om zo de wedstrijd te doen kantelen. Dat was mogelijk. Het was een open spel. Op einde hebben we alles naar voor gegooid. ”

Bron : www.fcstpauli.com