Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Prof-contract voor Zehir en optieverlenging Koglin

De contractbesprekingen bij FC St. Pauli blijft hunn einde naderen: U23-speler Ersin Zehir heeft een prof contract getekend bij FCSP tot 30 juni 2020. Gelijktijdig werd ook de optie in het contract van Kiezkickers van Brian Koglin gelicht, zodat zijn contract met een jaar wordt verlengd tot 30 juni 2019.

Sportdirecteur Uwe Stöver: “Ersin heeft zich via goede prestaties bij de U23 en een goede winterstage bij de profs aangeboden als een optie voor de toekomst. In Spanje heeft hij ons overtuigd met zijn zorgeloze optreden en rust aan de bal. Daarom ben ik blij dat hij nu deel uitmaakt van het profteam. Ik ben ook blij dat Brian Koglin er voor gekozen heeft de uitgestippelde route met ons verder te zetten. Hij is een defensief talent wiens ontwikkeling we dan ook graag willen blijven begeleiden. ”

Ersin Zehir vervoegde FCSP in het seizoen 2014/15 bij kwam over van VfB Lübeck naar de B-juniors en speelt sinds het seizoen 2017/18 bij de U23 getraind door Joachim Philipkowski. In totaal scoorde de middenvelder 13 doelpunten in 83 competitiewedstrijden voor de jeugdploegen van FC St. Pauli.

Verdediger Brian Koglin vervoegde FC St. Pauli als B-junior in 2013/14 en speelde sindsdien in 128 wedstrijden voor de club. Inclusief twee wedstrijden in de 2e Bundesliga. Sinds dit seizoen maakt Koglin deel uit van het profelftal.

Bron: www.fcstpauli.com

Foto: © Witters