Mannen FCSP22 maart speelt FCSP vriendschappelijk bij de Fohlen

2 maart 2018by FCSP Belgium

Onze Kiezkicker trekken in de komende interland pauze naar de Neder-Rijn en spelen op donderdag 22 maart vriendschappelijk tegen Borussia Mönchengladbach. De aftrap is om 16.30 uur op het Fohlenplatz in Borussia Park.

Wedstrijden spelen tegen de Fohlen zijn stilaan een goede traditie voor FCSP. Drie jaar geleden speelden de teams in maart met een doelpuntloos gelijkspel, de daarop volgende wedstrijden meestal goed waren voor veel doelpunten. In augustus van hetzelfde jaar won Borussia met 4-1 in Millerntor in de eerste ronde van de DFB Cup. In juli 2016, speelde ze in een blitztoernooi in Osnabrück na 60 minuten opnieuw 0-0.

Aansluitend gaf er in opnieuw een geweldige wedstrijd. In een testmatch -ook in maart – in het Fohlenplatz eindigde de spectaculaire ontmoeting met 4: 4 (1: 1). Waldemar Sobota, Bernd Nehrig, Jan-Marc Schneider en Philipp Ziereis waren de doelpuntenmakers in de tussentijdse 4-1 voorsprong voor FCSP. De fans kunnen dan ook hopen op veel doelen.

Bron : www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 19 uur

Bezoekster van onze website Erica heeft ons opmerkzaam gemaakt over de website "De gids voor online veiligheid voo…

@FCSP_Belgium - 20 uur

Mats ... 😍😍😍😍

@FCSP_Belgium - 21 uur

🎤 Kauczinski:"We willen verder wedstrijden winnen en zien wat er dan gebeurt" #fcsp…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie