Mannen FCSPKauczinski:”We zitten nog steeds in de zoekfase”

27 februari 2018by FCSP Belgium
kauczinski7

Op maandag 26 februari 2018 – de dag na de last-minute overwinning tegen Holstein Kiel – nam hoofdcoach Markus Kauczinski uitgevoerd de tijd om op wat afstand te praten over het wedstrijd van zijn jongens, de ontwikkeling van het team en een paar persoonlijke toestanden.

Het was geen gemakkelijke opdracht toen onze Kiezkickers – op zondag 25 februari – bij de rust uit de kleedkamers kwamen met een 1-2 achterstand. Met veel wilskracht en veel moeite slaagden de jongens van FCSP erin om de wedstrijd alsnog te draaien. Hierover was Markus Kauczinski vol lof over zijn team. “Het team heeft sterk gereageerd. We hebben ons beetje bij beetje terug in de wedstrijd geknokt, hoewel Holstein Kiel misschien een beetje beter was dan wij, “prees hij de houding van zijn jongens. Gevraagd naar de 89ste minuut, waarin Christopher Avevor het winnende doelpunt had gemarkeerd, gaf hij toe met een grijns: “Het laatste moment in het stadion was heel goed. Bovenal voelde ik dat Kiel niet meer zou terugkomen. ”

Maar ondanks alle vreugde van het last-minute overwinning, keek de 48-jarige naar het groot plaatje. “Momenteel staan we in de rangschikking op de plaats waar we thuis horen. We missen nog steeds de regelmaat. We staan ​​op het punt om ons zelf te vinden “, zei de hoofdcoach, erop wijzend dat het elftal nog steeds aan het ontwikkelen is. “De puzzel begint in elkaar te passen.” Hij waarschuwde ervoor dat hij op een gegeven moment niet tevreden was met een werkelijke toestand. “Er zijn nog altijd inconsistenties. Soms heeft een speler een vormdip, soms geraakt er een speler gekwetst. Daarom zijn we altijd in de zoekfase. ”

Kauczinski maakte duidelijk dat de selectie verschillende mogelijkheden biedt. “We hebben met Yiyoung Park een tweede sterke rechtsback. Volgende week mist Bernd Nehrig – door zijn vijfde gele kaart – de volgende wedstrijd hiervoor komt Johannes Flum in de basisopstelling. Christopher Buchtmann en Mats Møller Dæhli kunnen zich in alle rust concentreren op hun herstel, omdat spelers als Richard Neudecker uitgegroeid zijn tot een alternatief, ” verheugde de coach zich tot slot over de opties die zijn selectie hem biedt.

Brom: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 14 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie