Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

“Thuis is alles mogelijk” reacties na de wedstrijd

Na de 3-2 thuisoverwinning van FC St. Pauli in de slotminuut tegen Holstein Kiel verzamelde wij zoals gewoonlijk reacties in de mixed-zone. Zoals te verwachten was de stemming optimaal na deze driepunter.

Christopher Avevor: “ Het doelpunt geeft een geweldig gevoel. Toch overweegt de vreugde dat we deze overwinning behaald hebben als team. Eigenlijk waren we gedurende de gehele wedstrijd niet goed bij onze offensieve standaardsituaties, tot de allerlaatste. Na een goed begin hadden we een breuk in ons spel in de eerste helft. Dan hebben we ons herpakt en zijn we in een goede afloop blijven geloven, want hier thuis is alles mogelijk. ”

Johannes Flum:  “Het was een wedstrijd waar ik van houd, hiervoor speel ik voetbal. De tweede helft was eentje van balanceren op een slappe koord. Kiel had enkele goede mogelijkheden daarin moeten we eerlijk zijn, maar ik had nog steeds een goed gevoel, omdat we na de pauze meer aanwezig waren. We hadden tevreden kunnen zijn met één punt, maar uiteindelijk hadden we de lucky punch! De overwinning was misschien gelukkig maar niet onverdiend. ”

Waldemar Sobota : “We hebben gevochten vandaag. Het was een bitsige wedstrijd, waar we ons na de 1-2 opnieuw moesten in vechten. Na de pauze hebben we beter gestaan en hebben wij weinig ruimte weggegeven aan Kiel. Gelukkig konden we de wedstrijd nog draaien. ”

Daniel Buballa: “Deze drie punten waren buitengewoon belangrijk, de Derby zege voelt gewoon geweldig aan, we gingen elke strijd aan en besloten nog meer te geven. Nu gaan we eerst vieren en gaan ons dan voorbereiden voor de volgende topper. ”

Aziz Bouhaddouz : “We begonnen heel goed aan de wedstrijd. Op het einde was het een geweldige derby. Helaas speelden we niet echt veel voetbal, maar het was geweldig voor de toeschouwers. ”

Kenneth Kronholm (Holstein Kiel) : “Onze eerste helft was uitstekend. Hoe we het spel gemaakt hebben, was perfect. Na de pauze konden we er geen vervolg aan geven. We weten dat we alleen kunnen winnen als we honderd procent geven. ”

Johannes van den Bergh (Holstein Kiel) : “We spelen een zeer goede eerste helft, gaan in de pauze en snappen het niet om zo door te gaan. Ik denk niet dat St. Pauli het betere team was, maar wel de gelukkiger. ‘

Marvin Ducksch (Holstein Kiel) : “We speelden een uitstekende eerste helft en bleven ondanks het tegendoelpunt geconcentreerd. Daarna hebben we individuele fouten gemaakt, die we moeten vermijden. Uiteindelijk had ik liever het spel gewonnen dan te scoren en te verliezen. ”

Bron: www.fcstpauli.com