Mannen FCSPNehrig : “Een overwinning van de hartstocht”

17 februari 2018by FCSP Belgium
sp23-fci-fcsp-2017-2018

Na het 0-1 overwinning van onze Kiezkickers bij FC Ingolstadt zat de stemming er bij onze jongens dan ook goed in. We hebben de reacties in de Mixed-zone voor jullie samengevat. 

Benrd Nehrig: “Dat was een overwinning van de hartstocht. Na de voorsprong werden de omstandigheden moeilijk, maar stroopten de mouwen op en zijn er als overwinnaar uit gekomen. Vanaf het begin hebben we een team gevormd en zijn we compact blijven spelen en daarom verdienden we het om hier te winnen. ”

Lasse Sobiech: “Het hele team heeft vandaag sterk verdedigend gespeeld. We wilden tegen de sterke teams zoals Neurenberg en Ingolstadt iets dieper gaan staan en het plan heeft gewerkt. We zijn gewoon blij met de drie punten. ”

Daniel Buballa: “Ons plan was om de tegenstander de bal te geven en zelf terug te prikken. Daarin zijn we heel goed geslaagd. De voorsprong bij de rust was perfect en uiteindelijk waren we blij dat we de voorsprong hebben vastgehouden. ”

Mats Møller Dæhli : “Het was een belangrijke wedstrijd voor ons en we zijn blij dat we in staat waren om de punten mee naar huis te nemen, het was een goede uitoverwinning, ik voel me erg goed. Het heeft lang geduurd, maar ik kan terug alles doen en ik ben blij als ik het team kan helpen. ”

Bron : www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : We should try holding our politicians to the same standard we've set for producers of Game of Thrones.

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : DAS ist Eintracht. 🔥

@FCSP_Belgium - 14 uur

Als de verkiezingen wint

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie