Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Nehrig : “Een overwinning van de hartstocht”

Na het 0-1 overwinning van onze Kiezkickers bij FC Ingolstadt zat de stemming er bij onze jongens dan ook goed in. We hebben de reacties in de Mixed-zone voor jullie samengevat. 

Benrd Nehrig: “Dat was een overwinning van de hartstocht. Na de voorsprong werden de omstandigheden moeilijk, maar stroopten de mouwen op en zijn er als overwinnaar uit gekomen. Vanaf het begin hebben we een team gevormd en zijn we compact blijven spelen en daarom verdienden we het om hier te winnen. ”

Lasse Sobiech: “Het hele team heeft vandaag sterk verdedigend gespeeld. We wilden tegen de sterke teams zoals Neurenberg en Ingolstadt iets dieper gaan staan en het plan heeft gewerkt. We zijn gewoon blij met de drie punten. ”

Daniel Buballa: “Ons plan was om de tegenstander de bal te geven en zelf terug te prikken. Daarin zijn we heel goed geslaagd. De voorsprong bij de rust was perfect en uiteindelijk waren we blij dat we de voorsprong hebben vastgehouden. ”

Mats Møller Dæhli : “Het was een belangrijke wedstrijd voor ons en we zijn blij dat we in staat waren om de punten mee naar huis te nemen, het was een goede uitoverwinning, ik voel me erg goed. Het heeft lang geduurd, maar ik kan terug alles doen en ik ben blij als ik het team kan helpen. ”

Bron : www.fcstpauli.com