Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

“De bal was behekst, hij wou er niet in”

Op maandagavond -12 februari 2018 – speelden FC St. Pauli en 1. FC Neurenberg na een competitieve wedstrijd met 0-0 gelijk. Wij vingen reacties op in de mixed-zone.

Sportief directeur Uwe Stöver .. “We wilden de nul spelen en dat is ons gelukt. Wij hadden meer van de actie en drie of vier rechte goede mogelijkheden, maar helaas wilde de bal niet over de doellijn. Dat we vandaag op een punt tegen een sterke tegenstander blijven steken is vervelend, want er zat vandaag meer in. ”

Lasse Sobiech: “We hebben eindelijk het spel gespeeld dat ons sterk maakt en we hebben vanachter compact gestaan. Ons devies tegen de topploegen moet zijn om de nul te houden. Het was natuurlijk een wedstrijd op het scherpte van het snee. Als er iemand verdiende om te winnen, zouden wij het zijn geweest. ”

Bernd Nehrig : “We speelden een goede wedstrijd en vooral defensief was de stabiliteit er weer. We creëerden veel kansen en net dat beetje geluk ontbrak ons of slechts enkele centimeters als bij de vrije trap Aziz. Ook al konden we ons niet belonen met de drie punten, dit was een verschijning waarop we verder kunnen bouwen. Als we doorgaan met deze passie en inzet te tonen, zullen de ballen wel naar binnen vliegen.

Aziz Bouhaddouz : “We wilden de drie punten hier houden dat is ons helaas ondanks een goede prestatie niet gelukt. Zo moeten we met een punt leven, we hadden onze kansen, maar we hebben geen gebruik maken van de mogelijkheden. In de scène met … Ewerton:  we konden beide de bal niet zien, dan raak ik de bal niet vol en kan Bredlow redden, dat zou het winnende doelpunt zijn geweest, we moeten gewoon doorgaan en gas geven. ”

Sami Allagui : “We hadden meer en duidelijk de betere kansen en hadden vandaag de overwinning verdient. Het mocht niet zijn ook omdat de doelman van Nürnberg een goede dag had. Het doel was behekst … de bal wou er gewoon weg niet in … Het is belangrijk dat we de nul hebben behouden, we wilden op het veld brengen wat we ons hadden voorgenomen en daarin zijn we geslaagd, helaas hebben we ons niet beloond. ”

Patrick Erras (FCN) : “We moeten tevreden zijn met het punt . Wij stonden vanachter goed maar konden van voor niet de oplossingen vinden. Belangrijk was dat we de nul gehouden hebben, meer zat er vandaag gewoon niet in …”

Kevin Mohwald (FCN) : “Als men begint 90 minuten tegen zo’n elf mannen loopt, is het natuurlijk moeilijk. Ons heeft het van voor aan precence ontbroken. We hadden de controle van het wedstrijd, maar waren een of twee keer een beetje te naïef… Aan het einde moeten we Fabi Bredlow bedanken voor het punt. ”

Bron: www.fcstpauli.com