Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Kauczinski:”Ons heeft het tikkeltje geluk ontbroken”

Na het 0-0 gelijkspel tegen 1. FC Nürnberg gaven hoofdcoach Markus Kauczinski en zijn collega Michael Köllner op de persconferentie na de wedstrijd hun visie op de afgelopen 90 minuten. Wij hebben hun meningen samengevat voor u. 

De lijst met mogelijkheden van zijn elftal, die Markus Kauczinski op de persconferentie na de wedstrijd opsomde, was lang. Zijn spelers hadden een overtuigende en strijdbare voorstelling gebracht, waar alleen het beslissende doelpunt ontbrak. “Ik ben tevreden over de prestatie van mijn team, dat een ander gezicht heeft laten zien in vergelijking met de vorige wedstrijd”, prees de coach. “We hebben dat voorgenomen en hebben genoeg kansen gecreëerd om de wedstrijd te winnen.”

Op het veld nam de tweede geplaatste Nürnberg het balbezit over, maar vond geen voetballende oplossingen om het compacte verdedigingswerk van FCSP te doorbreken. “Mijn team heeft geduldig gespeeld en nooit de spanning verloren”, gaf FCN-coach Michael Köllner zijn mening over de prestatie van zijn team. “We zijn blij om het punt te nemen, we zijn ongeslagen in negen wedstrijden en we zijn nog steeds in de race. Dat is de reden waarom het team vandaag mijn lof verdient. ”

Beide trainers gaan daarom met positieve indrukken naar de aankomende ontmoetingen. “We hebben vandaag bewezen dat we de kwaliteit hebben om te concurreren tegen de teams uit de top,” blikte Kauczinski vooruit naar de komende wedstrijden tegen de andere top teams in de competitie. “Zelf hebben we het geluk ontbroken om de drie punten thuis te houden maar we kunnen goed leven met het punt.”

Bron: www.fcstpauli.com