Mannen FCSPKauczinski:”Niet op de limiet gespeeld”

4 februari 2018by FCSP Belgium

Na de bittere 3-1  nederlaag in Heidenheim stond Markus Kauczinski de journalisten – bij de persconferentie na de wedstrijd – te woord en besprak de afgelopen 90 minuten.

„Het was een verdiende overwinning voor Heidenheim. We waren goed aan de wedstrijd begonnen en vroeg op voorsprong gekomen. Uit het niets staan we binnen enkele minuten op een 2-1 achterstand. Bij de gelijkmaker verdedigde we de standaardsituatie slecht en het tweede doelpunt mag zo niet vallen. Nochtans hadden we een gelijk opgaande eerste helft gezien. In de tweede helft krijgen we vroeg de 3-1 tegen. Wij hadden nog verschillende mogelijkheden, wij hebben alleszins niet op onze limiet gespeeld. Er waren te veel spelers die niet gebracht hebben want ze kunnen brengen. Dat kan je in Heidenheim niet maken“, verklaarde de Cheftrainer van FCSP.

De trainer van de tegenstander Frank Schmidt was natuurlijk tevreden met het resultaat en met de prestatie van zijn elftal. „Wij zijn slecht aan de wedstrijd begonnen en krijgen vroeg de 0-1 binnen en hadden vlak erna geluk bij een tweede goede mogelijkheid. We zijn op een standaardsituatie van Marc Schnatterer op gelijke hoogte gekomen en hebben op een fout de 2-1 kunnen maken. In het vervolg hebben we de wedstrijd van ons doel kunnen houden. Belangrijk was dat we vlak na de rust de 3-1 konden maken. Jammer genoeg hebben we verzuimd  de 4-1 te maken. Zo kwam St. Pauli nog aan 2 mogelijkheden. Ik moet mijn team een compliment maken dat ze na zo’n zwakke start nog een goede wedstrijd gespeeld hebben.“

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 9 uur

waar is de tijd dat je naar luisterde omdat het de zender was met alleen muziek ... nu is het meer een…

@FCSP_Belgium - 10 uur

welke kleur een vrouw of kind ook draagt, voor welke ploeg ze ook supporteren NOOIT breng je hun in gevaar ... #stvgnk

@FCSP_Belgium - 10 uur

lafbekken van (mijn stad) samen met hebben bussen met vrouwen en kinderen aangevallen ... app…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie