Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Reacties na de bittere 0-1 tegen Darmstadt

Na drie wedstrijden zonder nederlaag – met zeven punten – verlieten onze Kiezkickers met 0-1 tegen SV Darmstadt het veld opnieuw als een verliezer. Natuurlijk waren onze bruin-witte teleurgesteld in de mix-zone.

Uwe Stöver (Hoofd van Sport) : “We kwamen niet dwingend genoeg voor het doel van de tegenstander, alhoewel er kansen waren om ten minste een gelijkspel te behalen in deze wedstrijd. Natuurlijk is het vervelend dat we na de laatste wedstrijden niets thuis houden. Als we langs de flanken door waren kon de tegenstander kon de tegenstander steeds klaren of was de eind pas niet goed genoeg. Voor de spitsen was het moeilijk in de tweede helft. Of de verdediging rond Sulu en Niemeyer konden de lange ballen wegwerken of ze waren met zo enorm veel dat we er niet doorheen kwamen. ‘

Johannes Flum: “Vandaag ontbrak het doorzettingskracht. We hadden een paar kansen, maar over het algemeen geraakte we er niet door. In Dresden hebben we de paar kansen afgemaakt, helaas vandaag niet. Waarschijnlijk hadden we zo nog eeuwig kunnen spelen. Ik denk niet dat het kwam door de frisheid, omdat we niet achter de Darmstadt aanliepen. We moeten deze nederlaag zelf onder ogen zien. Dat is bitter en doet pijn. ‘

Aziz Bouhaddouz : “We begonnen goed, maar kwamen met de eerste actie van Darmstadt achter en moesten vanaf dan achter de feiten aanhollen. We hadden onze kansen, maar de bal wilde er maar niet in, zelfs niet bij mij. We waren de betere ploeg, maar uiteindelijk telt het resultaat. Dus het was een bittere middag voor ons. ”

Christopher Avevor: “We hebben veel goed gedaan. Zelfs na de achterstand heeft het team een ​​uitstekende houding getoond. We hadden genoeg kansen, zelfs een of tweehonderd procent kansen. We moeten allemaal doel gevaarlijker zijn. ”

Clemens Schoppenhauer : “Het was geweldig om voor het eerst vanaf de start te beginnen op Millerntor. Het is helemaal vervelend dat we de wedstrijd verloren hebben. Over het algemeen hebben we het goed gedaan tegen Darmstadt, behalve de enige situatie waarin we het doelpunt tegenkregen we slecht stonden opgesteld. We rhebben alles geprobeerd, we kregen ook kansen, maar we hebben helaas niet kunnen scoren. ”

Dimitrios Diamantakos: “Natuurlijk ben ik verdrietig dat we het spel verloren. Na het doelpunt hebben we veel geprest, maar we konden niet doortastend beslissen. De sfeer in het stadion was indrukwekkend. Ik hoop dat we de fans de volgende keer wel de drie punten kunnen geven. Ik ben zeer goed ontvangen door het team. De jongens kwamen regelrecht naar me toe en haalden me in hun midden. ‘

Aytac Sulu (SV Darmstadt 98) : “Het was een heel moeilijk en intense wedstrijd. Het was een enorm belangrijke overwinning voor ons. Na 15 wedstrijden zonder winst, wonnen we uiteindelijk opnieuw en ook hielden we de nul. ”

Peter Niemeyer (SV Darmstadt 98) : “Deze overwinning was belangrijk, na zo’n wedstrijd is alles gemakkelijker en vergeet je de pijn, het was niet alles dat blonk, we maakten een vroeg doelpunt en verdedigden het met man en muis.  St. Pauli heeft het vandaag goed gedaan en we kunnen onze doelman bedanken voor de winst vandaag. ”

Heuer Fernandes (SV Darmstadt 98) : “Het is een gevoel van vreugde en opluchting, waarbij opluchting zwaarder weegt. We zijn blij dat er geen andere bal is binnengekomen. Vandaag was een goede dag. Maar over het algemeen was niet alles perfect. ”

Bron: www.fcstpauli.com