Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Kauzczinski:” Waldi en Richard gooiden de match op slot “

De start van het nieuwe voetbaljaar kon niet beter beginnen. Onze Kiezkicker wonnen donderdagavond – 25 januari 2018 – met 3-1. In Dresden was ook Markus Kauczinski vol lof op de persconferentie na de wedstrijd.

“Het was de verwachte wedstrijd van twee elftallen met verschillende systemen. We hebben zijn goed gestart met een geweldige actie van Luca Zander en de directe aanname van  Waldemar Sobota’s op 0-1 voorsprong gekomen. Kort daarna hadden we de 0-2 kunnen maken. Na 15 minuten hadden we een zwakkere fase en Dynamo kwam tot enkele mogelijkheden en verschillende hoekschoppen. Maar we verdedigden zeer geconcentreerd en hebben Waldi en Richard in de tweede helft door de 0-2 en 0-3 de match in het slot gegooid. Het was een verdiende overwinning en ik ben blij dat het team heeft gewonnen van een sterke tegenstander en zo’n prestatie heeft geleverd “, zei coach Markus Kauczinski. Vooruitkijkend naar de volgende wedstrijd tegen Darmstadt op zondag zei de 47-jarige: “We zijn al begonnen met regenereren.”

Dynamo-hoofdtrainer Uwe Neuhaus had minder reden om te lachen. “Natuurlijk zijn we teleurgesteld over de nederlaag. Hier botsten twee verschillende systemen. De 0-1 speelde St. Pauli-spel in de kaart. We zetten al onze energie in het offensief, maar we gaven onze vrije trappen en corners te gemakkelijk weg. Maar wat me het meest stoort, zijn de twee tegendoelpunten. Je kan zoveel fouten in de aanval niet compenseren. ”

Bron : www.fcstpauli.com