Mannen FCSPDefinitief: Thibaud Verlinden verhuurd aan FCSP

19 januari 2018by FCSP Belgium
verlinden3

Nu is het officieel: Thibaud Verlinden, Belgische U19-Nationaalspeler, wisselt op huurbasis van Engelse Premier League Club Stoke City naar FC St. Pauli. De verhuurperiode is geldig tot 30. Juni 2018.

„Wij zijn blij, dat we deze huur -in kader van de samenwerking met Stoke City en onze Engelse partners – zonder problemen hebben kunnen realiseren. Wij willen Thibaud helpen in zijn volgende stap naar voren en zien in hem een alternatief in het offensieve compartiment” verklaarde Sportchef Uwe Stöver.

Ook Markus Kauczinski is blij met de nieuwkomer: „Thibaud is een jonge getalenteerde voetballer, die over bijzondere talenten beschikt. Hij heeft tijdens de trainingsstage al zijn potentieel aan ons getoond. Wij willen hem snel in het elftal integreren en hem aan de 2. Liga tonen.“

Thibaud Verlinden kijkt eveneens met plezier naar de komende maanden: „Ik wil me bij de verantwoordelijken van  Stoke bedanken dat ze deze mogelijkheid hebben gegeven om verhuurd te worden aan FC St. Pauli. Ik zal dan ook alles proberen het elftal zo goed als mogelijk te helpen. Het elftal heeft me vanaf het eerste moment zeer goed opgenomen en ik verheug met op de rest van het seizoen.“

Nota: Thibaud is meteen de eerste Belg in de kleuren van Bruin-Wit en krijgt nummer 42

Bron : www.fcspauli.com
Foto : FC St. Pauli

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 14 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie