Mannen FCSPKauczinski: “Het elftal heeft vandaag zijn hart getoond”

10 december 2017by FCSP Belgium
kauczinski3

Na het 2-2 gelijkspel – op zondag 10 december 13u30 – tussen FC St. Pauli en MSV Duisburg, antwoorden beide trainers Markus Kauczinski en Ilija Gruev – op de persconferentie na de wedstrijd -op de vragen van de aanwezige journalisten.

De nieuwe Chef-trainer van FCSP voelde zich na de wedstrijd emotioneel heen en weer geslingerd: „Aan de ene kant is het zeer ontgoochelend dat we niet met 3 punten van het plein gaan. Dat doet natuurlijk pijn. Toch heeft me de manier waarop  het elftal met de situatie – gezien de laatste weken – is omgegaan me zeer goed bevallen“, verklaarde Markus Kauczinski. Na 30 minuten  spelen heeft het elftal de wedstrijd in handen genomen en sterk gereageerd.  „Vanaf dan zijn we volledig in ons spel gekomen en konden de wedstrijd draaien. Dat Duisburger  op de flanken sterk was wisten we, een 2-2 met een man minder kan gebeuren“, zo wilde de 47-jarige zijn spelers geen verwijt maken voor de gelijkmaker. Uiteraard gaf hij ook zijn mening over de rode kaart van Aziz Bouhaddouz . „Aziz zit momenteel in de kleedkamer en is een wrak. Hij weet wat hij gedaan heeft. Ik hoop dat hij hiervan leert“. Op het einde vond de trainer 1 ding vandaag doorslaggevend: „Het elftal heeft vandaag zijn hart laten zien. Hierop kunnen we verder bouwen!“

De gastentrainer Ilija Gruev was zeker niet ontevreden. „We wisten niet wat tactisch op ons af ging komen, omdat St. Pauli in de week van trainer had gewisseld. Het was wel zeker dat het vandaag een moeilijke opdracht ging worden, omdat we wisten dat iedereen op Millerntor vol gas ging geven. Daarom wilden wij compact en gedisciplineerd spelen. Dat is ons in de eerste helft gelukt“, loofde Gruev zijn elftal. „Na de rust zijn we er niet in geslaagd onder de druk uit te komen. Dat had zich na de rode kaart veranderd. Met ene punt kunnen we leven“, verklaarde de Duisburgs Coach afsluitend.

Bron : www.fcstpauli.com 

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : We should try holding our politicians to the same standard we've set for producers of Game of Thrones.

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : DAS ist Eintracht. 🔥

@FCSP_Belgium - 14 uur

Als de verkiezingen wint

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie