Mannen FCSPMarkus Kauczinski is de nieuwe trainer bij FCSP !

7 december 2017by FCSP Belgium

Onze FC St. Pauli heeft een nieuwe hoofdtrainer. Markus Kauczinski is na het ontslag – op woensdag 6 december – van Olaf Janßen de nieuwe hoofdtrainer en zal vanaf donderdag voormiddag (7.12.) beginnen trainen met het elftal. De 47-jarige trainde in de Bundesliga FC Ingolstadt en daarvoor was hij trainer – bij de toenmalige 2e Bundesliga club – van Karlsruher Sport Club. De in Gelsenkirchen geboren trainer heeft een contract getekend tot 30 juni 2019.

„Met Markus Kauczinski hebben we een absolute vakman en kenner van de 2e Bundesliga kunnen vastleggen. Hij heeft in zijn tijd bij Karlsruhe getoond, dat hij ook met moeilijke situaties kan omgaan. Wij zijn er van overtuigd dat hij de omkeer kan bewerkstelligen“, verklaarde Sportchef Uwe Stöver.

„Toen het aanbod kwam heb ik niet lang moet nadenken. FC St. Pauli is een club met grote perspectieven en buitengewone fans. Ondanks de moeilijke situatie ben ik er van overtuigd dat het elftal over genoeg potentiaal beschikt om succesvol met hun te werken“, aldus de nieuwe hoofdtrainer van Bruin-Wit Markus Kauczinski.

Naast Markus Kauczinski komt ook Patrick Westermann als Co-Trainer bij de trainingsstaf. De 36-Jährige heeft reeds bij Karlsruhe en Ingolstadt met de nieuwe  Chef-trainer van de Kiezkickers samengewerkt.

Op fcstpauli.tv is de volledige persconferentie van donderdag over dit thema gratis te bekijken.

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 9 uur

waar is de tijd dat je naar luisterde omdat het de zender was met alleen muziek ... nu is het meer een…

@FCSP_Belgium - 10 uur

welke kleur een vrouw of kind ook draagt, voor welke ploeg ze ook supporteren NOOIT breng je hun in gevaar ... #stvgnk

@FCSP_Belgium - 10 uur

lafbekken van (mijn stad) samen met hebben bussen met vrouwen en kinderen aangevallen ... app…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie