Mannen FCSPJanssen ontslagen !

7 december 2017by FCSP Belgium
training

FC St. Pauli heeft onze Cheftrainer Olaf Janßen woensdag – 6 december 2017 – met onmiddellijke ingang ontslagen. Deze beslissing werd woensdag genomen door Sportchef Uwe Stöver en het voltallige bestuur.

„Het was voor ons een moeilijke beslissing, omdat Olaf Janßen in zijn tijd bij FC St. Pauli zeer verdienstelijk was geworden was en gewaardeerd werd binnen de club omwille van zijn kwaliteiten op sportief en menselijk gebied. Desondanks hebben de gebeurtenissen van de afgelopen weken ons voor deze beslissing gesteld. Wij waren niet langer overtuigd dat we met Olaf Janssen op korte termijn de neerwaartse spiraal konden ombuigen“, verklaarde president Oke Göttlich.

Olaf Janßen: „Ik heb zeer genoten van mijn tijd bij FC St. Pauli, ik heb al mijn kracht en energie gestoken in het elftal. Het elftal heeft zich sinds de periode voor de vorige winterstop steeds blijven ontwikkelen. Ondanks de tegenslagen van de afgelopen weken had ik graag zelf deze weg verder gezet. Ik respecteer de beslissing van de club. Ik ben er van overtuigd dat de spelers de weg naar boven terug zullen vinden en ik duim hiervoor.“

Naast Olaf Janßen werd ook Co-Trainer Patrick Glöckner ontslagen. Co-Trainer Markus Gellhaus en doelmantrainer Mathias Hain blijven wel verder deel uit maken van het trainersstaf.

Op fcstpauli.tv is de volledige persconferentie van donderdag over dit thema gratis te bekijken.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 14 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie