Volgende wedstrijdSpeeldag 16 : FC St. Pauli – FC Schalke 04/4 december 2021/Millerntor

Janssen ontslagen !

FC St. Pauli heeft onze Cheftrainer Olaf Janßen woensdag – 6 december 2017 – met onmiddellijke ingang ontslagen. Deze beslissing werd woensdag genomen door Sportchef Uwe Stöver en het voltallige bestuur.

„Het was voor ons een moeilijke beslissing, omdat Olaf Janßen in zijn tijd bij FC St. Pauli zeer verdienstelijk was geworden was en gewaardeerd werd binnen de club omwille van zijn kwaliteiten op sportief en menselijk gebied. Desondanks hebben de gebeurtenissen van de afgelopen weken ons voor deze beslissing gesteld. Wij waren niet langer overtuigd dat we met Olaf Janssen op korte termijn de neerwaartse spiraal konden ombuigen“, verklaarde president Oke Göttlich.

Olaf Janßen: „Ik heb zeer genoten van mijn tijd bij FC St. Pauli, ik heb al mijn kracht en energie gestoken in het elftal. Het elftal heeft zich sinds de periode voor de vorige winterstop steeds blijven ontwikkelen. Ondanks de tegenslagen van de afgelopen weken had ik graag zelf deze weg verder gezet. Ik respecteer de beslissing van de club. Ik ben er van overtuigd dat de spelers de weg naar boven terug zullen vinden en ik duim hiervoor.“

Naast Olaf Janßen werd ook Co-Trainer Patrick Glöckner ontslagen. Co-Trainer Markus Gellhaus en doelmantrainer Mathias Hain blijven wel verder deel uit maken van het trainersstaf.

Op fcstpauli.tv is de volledige persconferentie van donderdag over dit thema gratis te bekijken.

Bron: www.fcstpauli.com