Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Janssen:”Na de 2-0 de organisatie verloren”

Het was een zeer bittere avond voor de ‘Janssen-Elf’ in Oost-Westfalen. Na de dramatische 5-0 bij Arminia Bielefeld – op vrijdagavond 1 december – kon hoofdtrainer Olaf Janssen zijn teleurstelling niet verbergen. Op de persconferentie na de wedstrijd analyseerde hij de 90 minuten van zijn team.

“Naar mijn mening kan het verhaal van de wedstrijd snel verteld worden. Het team leek in het begin stabiel en maakte tactisch het leven van de tegenstander moeilijk. Helaas krijgen we de 1-0 uit het niets tegen. In de tweede helft hadden we nog een goede kopkans en kwamen we op een zondagsschot 2-0 achter. Toen verloren we volledig de controle, stortten in en legden de doelpunten panklaar voor de tegenstander. Dat is erg bitter. De tegenstander maakte gebruik van onze fouten. Uiteindelijk was het een welverdiende Arminia-overwinning. Na de wedstrijd waren we samen aan het hek met de fans. Ze willen een ander team zien. Een team dat alles geeft en hun hart laat zien op het plein. Ondanks alles kan ik zeggen dat de steun en het gedrag van onze fans op zulke momenten geweldig is. Als speler en coach kun je dankbaar zijn “, legt Olaf Janssen uit.

Jeff Saibene, hoofdcoach bij Arminia Bielefeld was natuurlijk dolgelukkig na het laatste fluitsignaal. “Het was ons doel om de wedstrijd positief te beginnen. We waren niet goed en St. Pauli was de betere ploeg in de eerste 20 minuten. Na het doelpunt hebben we de wedstrijd onder controle gehad. We hebben goed omgeschakeld. Ik ben erg blij dat we de wedstrijd met 5: 0 hebben gewonnen. ”

Bron: www.fcstpauli.com