Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Reacties na de wedstrijd in de Mix-zone

Na de 2: 2 op zondag – 19 november 13u30 – tegen SSV Jahn Regensburg op Millerntor waren onze Kiezkickers absoluut niet tevreden met het resultaat. We waren in de Mix-zone en hebben reacties verzameld.

Uwe Stöver (Sporting Director): “Aan de ene kant komen we terug na een achterstand, aan de andere kant kunnen we het spel ondanks onze superioriteit niet winnen. Dat is frustrerend. Vooral als je aandacht besteedt aan waar we de afgelopen weken onze tijd in hebben gestoken. De moraal is absoluut correct, alleen de opbrengst is dat niet. Het punt voelt als een nederlaag. Eerst waren we nalatig in de verdediging, daarna in de aanval. Iedereen speelt voor ons, maar wij zelf niet.”

Christopher Buchtmann: “Opnieuw krijgen we een doelpunt tegen op een standaardsituatie. Daarna hebben we in de volgende 15 minuten hun terug genomen op hun eigen kracht. Als je twee doelpunten tegen krijgt op Millerntor, moeten je voor de spiegel gaan staan. Daarna zijn we vol in de wedstrijd gegaan en hadden moeten scoren want we zaten in een flow. De kansen die we hadden hebben we goed uitgespeeld. Maar uiteindelijk helpt het niet als je de wedstrijd niet in je voordeel beslist. Als we nog een doelpunt maken dan is het thema van tafel. ”

Robin Himmelmann : “Het is elke week hetzelfde. We verzamelen steeds doelpunten op standaardsituaties. Deze keer niet op het einde, maar in het midden. Ik heb geen idee waarom dat zo is, en of dit aan concentratie ligt. Het maakt niet uit of we terug komen van 0: 2 – thuis is een 2-2 te weinig. Ik heb geen verklaring voor ons begin. Vanaf de 30e minuut werden we wakker en hadden we goede kansen om de wedstrijd te winnen. ”

Johannes Flum: “We kopen niets voor het goede spel. We hadden vandaag meer gepland en hadden moeten winnen. Eerlijk gezegd voelt het gelijke spel aan als een nederlaag. Slecht hebben we – gezien het hoge risico – niet gedaan, maar op het einde moeten we een doelpunt maken. Punt. ”

Lasse Sobiech: “Het is duidelijk dat we een wake-up call nodig hebben om in het spel te komen. Toen de 1: 2 was gevallen werd het stadium luid en zelfs luider na de 2: 2, ik heb zelden zo’n Millerntor meegemaakt. Eigenlijk wilde ik dat de eerste helft nooit zou stoppen. Dat we niet met drie punten eindigen, is ongelooflijk ergelijk. ”

Aziz Bouhaddouz: “We kwamen laat in de wedstrijd en verdienden het om met 0-2 achter te staan. Maar het team heeft bewezen karakter te hebben en vocht terug. Dat is precies waar ons team voor staat. In de tweede helft moet ik het doen. In principe pakte ik de bal goed aan, ik wilde hem in de verre hoek schieten – maar heb de kans verknald. Helaas verloren we uiteindelijk twee punten. We hadden – gezien de kansen – een duidelijke winnaar moeten zijn. Als we een dergelijk spel niet kunnen winnen, hebben we aan de top niks te zoeken. ”

Sami Allagui: ” We hebben het gevoeld dat we de wedstrijd in de eerste 30 minuten verloren hebben. Desalniettemin vochten we sterk terug. Nadat Lasse het doelpunt had gemaakt, was de ban gebroken. Als de eerste helft langer had geduurd hadden we de wedstrijd definitief gedraaid. ”

Marco Grüttner (SSV Jahn Regenburg): “Dat we hier 0-2 voorstonden was uitstekend. De aansluitingstreffer mag niet vallen. Daar speelden we het niet slim. St. Pauli maakte ongelooflijke veel druk in de tweede helft. Daar kan ik alleen maar mijn hoed voor afnemen. Wat een geweldige sfeer! ”

Bron : www.fcstpauli.com