Mannen FCSPJanssen: “Het momentum niet genomen”

20 november 2017by FCSP Belgium
janssen3

Ook na het 2-2 gelijke spel van onze Kiezkickers tegen Jahn Regensburg beantwoorden Cheftrainers Janssen en Beierlozer de vragen van de journalisten. Ziehier de samenvatting van de persconferentie na de wedstrijd.

“We waren feitelijk dood maar dan terug herrezen” vatte coach Olaf Janssen het gelijke spel samen. Zijn troepen lagen na doelpunten van Marco Grüttner (21) en Sargis Adamyan (24) snel 0-2 achter. “Daarom moesten wij voortijdig aanpassingen doorvoeren en hebben dan pas een wedstrijd gezien die bij Millerntor past” aldus Janssen. Al in de 35 minuut reageerde Janssen op de achterstand en deed een dubbele wissel. Aansluitend wisten Sobiech en Allagui de stand gelijk te trekken. “Als je op zo’n korte tijd terug komt dan moet je het momentum nemen en dat hebben we niet gedaan” ergerde Janssen zich. “We hebben alweer een doelpunt tegen gekregen op een standaard situatie en ergens verdien je dan de overwinning op het einde ook niet”

De gasten waren uiteraard wel tevreden. “We hebben de wedstrijd tot de 35e minuut in onze greep gehad” begon cheftrainer van SSV Jahn Regensburg Achim Beierlozer. “Het was interessant geweest als we met 0-2 de rust waren ingegaan, dan waren we beter kunnen omgaan met de omschakelingen. Samengevat zijn we tevreden met de terechte gelijke spelen met de geleverde prestatie”

Voor in het begin van de wedstrijd viel Jahn vroeg aan en FCSP had daar veel problemen mee. “Wij hebben ons daarmee de hele week bezig gehouden” verklaarde Janssen. “Regensburg was niet het eerste elftal dat zich zo aanpaste aan ons. Ik had het gevoel dat onze jongens niet het vertrouwen hadden om de bal snel te laten rondgaan.”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 14 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie