Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Dat doelpunt raakt ons in het hart

Na de nederlaag in de laatste minuut bij Union Berlin – zaterdag 4 november 13u0- worstelde onze Kiezkickers met het lot en de gemiste kansen. De stemmen uit de Mix-zone.

Uwe Stöver (Hoofd van Sport) : “Het is bitter dat we geen punten meenemen na zo’n een wedstrijd. Er zijn niet veel teams die een dergelijk wedstrijd afleveren in de Alte Försterei. Het team vocht met passie en speelde goede voetbal. We konden onze kansen echter niet benutten. Op dit moment missen we gewoon dat beetje geluk. We zullen van boven erbij blijven! ”

Sami Allagui : “Vandaag moet ik dat slikken. Ik moet er minstens eentje maken. We waren het betere team. Dat merkten we en Union besefte dat. Onze wedstrijd was echt goed. Dat we niet scoorden is meer dan bitter. ”

Lasse Sobiech : “Dit is zo ongelooflijk vervelend. We hebben een goed wedstrijd gespeeld. Union had problemen met ons en had goed kunnen leven met het punt. Aan de andere kant moeten we we ook scoren. Niettemin zullen we veel positieve dingen uit deze wedstrijd halen. We speelden voetbal en gaven niks weg. Dat we met lege handen staan is ongelofelijk. ‘

Daniel Buballa : “We hebben goed verdedigd en op een einde een seconde niet opgelet. Dit doelpunt treft ons in het hart. Het doet pijn dat we onze prestaties niet met minstens één punt beloond hebben. ”

Mats Møller Dæhli : “Dat was een goede en intense wedstrijd van beide elftallen. Een gelijkspel of zelfs meer had er in gezeten. We moeten onze kansen afmaken zeker in de 2e helft ”

Sebastian Polter (1ste FC Union Berlin): “Dat was een zware wedstrijd voor mij. Lasse en Jackson maakten mijn het leven moeilijk en hebben heel goed verdedigd. Maar ik geloofde in mezelf en ik ben blij dat de bal alsnog er in ging.