Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Reacties na de wedstrijd tegen Aue

Na de 1-1 tegen de FC Erzgebirge Aue – op vrijdagavond 27 oktober – toonden de Kiezkickers zich ontevreden met het punt op Millerntor. Ziehier de reacties.

Uwe Stöver (Sportleider) : “We doen veel dingen goed, creëren doelkansen, maar helaas werken we die niet af. We ontbreken op de nodige momenten het nodige killers instinct en koelbloedigheid. Voor de inspanning die we hebben geleverd is de 1-1 uiteindelijk te weinig.

Christopher Buchtmann : “Eigenlijk spelen we een goede eerste helft. We hebben iets tijd nodig gehad, maar na 15 minuten hadden we de wedstrijd in handen. Na de 1-0 moeten we gewoon opnieuw scoren. Het feit dat we weer een standaarddoelpunt tegen krijgen is ergerlijk. De kansen om onze voorsprong te verdubbelen waren er nochtans aanwezig. Waarom ons in de tweede helft de scherpte ontbrak, dat kan ik momenteel niet zeggen. ‘

Mats Møller Dæhli : “In de eerste 45 minuten hebben we Aue vroeg aangevallen en de ruimtes agressief bezet. We moeten in de pauze 2-0 op voorsprong staan. Na de pauze bleek dat Aue een goed elftal heeft. Maar we zijn het laatste kwartier niet consequent genoeg geweest. Nu is het weer tijd om het goed te maken. Het spijt me zo voor de fans. Ze zijn een grote hulp voor ons, maar we slagen er maar niet in op Millerntor te winnen.

Luca Zander: “Een punt is te weinig vandaag, we hebben meer op het veld gebracht en niet genoeg gekregen, helaas verloren we de 2e helft de consistentie die we voor de pauze wel getoond hebben. een doelpunt tegen krijgen op een standaardfase is altijd vervelend omdat het vermijdbaar is. ‘

Jeremy Dudziak: “We hebben ons ingesteld op de wedstrijd en de tegenstander en we konden de ruimtes in de eerste helft goed gebruiken. We moeten in de toekomst trefzekerder zijn voor  het doel. Wanneer we de 1-0 maken, direct voor de 2-0 gaan. Bij Union Berlin wacht ons een zeer intensieve wedstrijd op ons. ‘

Daniel Buballa: “We zijn de eerste helft goed in ons spel gekomen, controleren de wedstrijd en maken de 1-0, dat doelpunt had ons in de kaarten moeten spelen. Na de pauze kruipen we te ver terug en krijgen een stom doelpunt tegen op een standaardsituatie. Zeer bitter! ”

Robin Himmelmann : “Natuurlijk kunnen we niet tevreden zijn met het resultaat – de 1- 1 voelt slecht aan. We komen net als de vorige wedstrijd tegen Kaiserslautern op voorsprong en geven opnieuw door een standaardsituatie de punten uit handen. In het algemeen hebben we vandaag niet veel toegestaan ​​en hebben zelf kansen gehad, maar vaak werden onze schoten op het laatste afgeblokt. In de tweede helft hebben we niet veel meer kunnen afdwingen. ‘

Bernd Nehrig : “Aan de ene kant hebben we het nul niet kunnen houden, aan de andere kant hebben we het tweede doel niet gemaakt. We wilden het 2-0 maken en geen ruimtes geven aan Aue.  Tot het tegendoelpunt was er niets aan de hand. Bij de 1-1 hebben we niet energiek genoeg verdedigd”

Fabian Kalig (FC Erzgebirge Aue): “Wat hier aan de hand is, is gewoon geweldig. Het stadion heeft 90 minuten gas gegeven. Over het algemeen was het spel evenwichtig en nemen een verdiend punt mee naar huis. ‘

Pascal Köpke (FC Erzgebirge Aue): “Het was net als vorig jaar waar we ook op achterstand kwamen. In de eerste helft waren we te passief, in de tweede helft hebben we gedrukt om verdiend gelijk te maken. Wij nemen graag het punt mee naar huis. ‘

Christian Tiffert (FC Erzgebirge Aue): “Mijn hoofdblessure is een helleding. Misschien hebben we dat nodig gehad in die fase. We hebben het slim gedaan en de ballen niet gewoon weggetrapt, maar probeerden te voetballen. Dan moet je een punt op St. Pauli meenemen. ‘