Mannen FCSPOlaf Janssen : Het is als Grounddog day*

27 oktober 2017by FCSP Belgium
janssen

Na de 1-1 van onze Kiezkickers tegen FC Erzgebirge Aue gaven de coach van Aue Hannes Drews en coach Janssen van FCSP met verschillende gemoed hun meningen op de officiële persconferentie na de wedstrijd. Terwijl Drews tevreden was met het puntgewin op Millerntor, was Janssen begrijpelijkerwijs niet tevreden met het gelijkspel.

“We zijn de eerste tien minuten niet in de wedstrijd gekomen. St. Pauli had duidelijk overlegd hoe ze ons defensief en offensief zouden bespelen “zei Hannes Drews na de wedstrijd. De coach van Aue stelde met vreugde vast hoe zijn elftal beter in de wedstrijd kwam. “In een fase waarin we het spel beter onder controle kregen, kregen we de 1-0,” gaat de 35-jarige verder.

In de half-pauze had de coach van de Viooltjes aanpassingen gedaan “We wilden moediger van achter uit komen en vooruit spelen. We zijn daar in geslaagd en we verdiende de 1: 1, “zei Drews, die ook het laatste kwartier vaststelde dat de krachten bij FCSP verdwenen waren door de wedstrijd op maandag. Zo konden we de 1-1 vasthouden. We zijn blij met het punt en nemen het graag mee naar Aue. ”

Natuurlijk had FCSP hoofdcoach Olaf Janssen een ander mening over het spelbeeld. “Begrijpelijk kan ik de vreugde van de puntdeling niet delen, “zei de 51-jarige. “Het is een beetje als ‘Groundhog Day'” voegde Janssen toe, kijk naar de laatste drie competitiewedstrijden. Alles 3 eindigden ze op 1-1.Zijn team had extreem veel geïnvesteerd, alle krachten gebundeld en alles op het veld gebracht”, maar uiteindelijk konden ze zich niet belonen met de 3 punten.

“Door het gebrek aan vastberadenheid in kritieke situaties – niet bij onze eigen kansen, niet bij corners van de tegenstander – worden we steeds afgestraft,” ergerde zich onze trainer. Hij was in het algemeen tevreden met de manier waarop zijn team tegen een tactisch Aue gespeeld had, zowel met als zonder de bal. “De meer gecreëerde kansen hebben niet tot een driepunter kunnen leiden.”

“Na de 1-0 hebben we de kans om de 2-0 te maken en zelfs na de pauze hebben we twee goede kansen gehad. We hebben ze niet gebruikt en dan hebben we ons op een standaardsituatie laten vangen. Het voelt zeer slecht aan, “concludeert Janssen.

Bron: www.fcstpauli.com

*  Betekenis Groundhog day 

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 15 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie