Volgende wedstrijdSpeeldag 16 : FC St. Pauli – FC Schalke 04/4 december 2021/Millerntor

Wij wilden zeker dat ene punt behalen

Na zwaar bevochten 90 minuten in Sandhausen en de oververdiende gelijkmaker van  Jan-Marc Schneider in de slotminuut waren onze Kiezkickers verheugd over het alsnog behaalde gelijkspel op maandagavond (23.10.).

Christopher Buchtmann: “We zijn niet goed aan de wedstrijd begonnen. Uiteindelijk hebben we de bal het werk laten doen e, hebben ons enkele kansen bij elkaar gespeeld. Iedereen had goed bewogen. We hebben na de achterstand de moed niet opgegeven en we zijn dan ook verheugd en opgelucht over de gelijkmaker.”

Robin Himmelmann: “Tegen Lautern was een punt ergens zeer ergelijk. Vandaag hebben we klasse moraal getoond. Na de tegentreffer wilden we dat ene punt nog zeker behalen. Op het einde zijn we dan ook gelukkig toch nog beloond.”

Bernd Nehrig: “Het was bijzonder belangrijk dat we alsnog dat ene punt uit de brand gesleept hebben. Over onze moraal verheug ik me nog het meest. We hebben ons alsnog beloond voor deze sterke prestatie. We kunnen met zelfvertrouwen terug kijken naar deze wedstrijd.”

Bron: www.fcstpauli.com