Volgende wedstrijdSpeeldag 16 : FC St. Pauli – FC Schalke 04/4 december 2021/Millerntor

Janssen: de tegenstander had op een standaardsituatie gerekend

De thuiswedstrijd tegen 1. FC Kaiserslautern eindigde op 1-1. Op de persconferentie na de wedstrijd gaven FCSP-coach Olaf Janssen en de FCK-coach Jeff Strasser hun mening over de afgelopen 90 minuten.

Op Millerntor was een goede prestatie van FC St. Pauli uiteindelijk alleen goed voor één punt. Cheftrainer Janssen analyseerde: “De tegenstander was goed georganiseerd en verdedigde met passie. Mijn team heeft het goed gedaan, rustig en bijzonder gedreven. We hadden veel balbezit en hebben voetballend oplossingen gevonden. We zijn zo op de goede weg ” Na de 1-0 door Sami Allagui miste de Kiezkicker de kansen om de voorsprong te vergroten. “Het schot van Mats was sterk gekeept van Müller, ook Sami had voor de rust al een grote kans. Het hele team is blij dat hij gescoord heeft vandaag. De tegenstander had op een standaardsituatie gerekend en dat is hen gelukt, dat is nu eenmaal voetbal is, “aldus de coach van de Bruin-witten.

De bezoekende coach Jeff Strasser prees zijn team: “Ik wilde de onzekerheid uit het elftal halen en ze hebben alles goed omgezet. Natuurlijk, we weten ook dat we ook offensief meer moeten brengen, maar de verdediging heeft in eerste instantie onze focus. ” In het slotkwartier waren de gasten via Martin Andersson gelijkgekomen. Strasser over het verloop van het spel: “Als ik de tweede helft zie, hebben we heel goed verdedigd. Müller houdt ons met een grote parade in de wedstrijd. Dus we kunnen zeker tevreden zijn met het punt. ”

Samengevat waren er ook voor Janssen ook positieve punten bij het puntenverlies “We weten waar we vandaan komen en hebben de tegenstander goed opgevangen” Volgende opdracht voor onze FCSP wacht over tien dagen – op maandag in Sandhausen (23.10.)-. Kijkend naar de komende lange trainingsweek en de volgende opdracht vertelde Janssen “We zullen verder alles geven en verder werken. Dan zullen we weldra ook weer in Millerntor winnen, dat ben ik zeker van. ‘

Bron: www.fcstpauli.com