Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties na de wedstrijd Eintracht Braunschweig

Onze FC St. Pauli won – zondag 1 oktober 13u30 – bij Eintracht Braunschweig met 0-2. Dank zij een geweldige moraal en een zeer overtuigende Robin Himmelmann nemen de Kiezkickers de 3 punten mee naar huis. Ziehier de reacties na de wedstrijd.

Robin Himmelmann: “In de eerste helft kregen we van voor geen grip op de wedstrijd en hebben we de lange ballen van Baffo naar de aanvallers toe gelaten, daarover moeten we eens goed nadenken. Veel beter is hoe we hebben teruggevochten. Dat we winnen is zeer belangrijk. Dat ik hierbij nog een bijdrage heb kunnen leveren is natuurlijk nog beter.”

Christopher Buchtmann: “In het begin hebben we de nodige verbetenheid gemist. Dat hebben we in de 2e helft veel beter gedaan. Belangrijk was vandaag dat de nul bleef staan. Robin heeft ons goed in de wedstrijd gehouden. Dat we goed kunnen counteren weten we, zo zijn ook de doelpunten gevallen. Je mag het niet onderschatten wat een sterk elftal Braunschweig thuis is. Vandaag kunnen we met de lach op het gezicht naar huis reizen”

Chirstopher Avevor: “We zijn heel slecht aan de wedstrijd begonnen en de tegenstander te veel ruimte gelaten. We moeten ons bij Robin bedanken, zonder hem was het helemaal anders gelopen. Het is niet zo van zelfsprekend dat we zo terugkomen We hadden ons voorgenomen het spel terug in eigen hand te nemen. Buchti en Cenk maakte dat overtuigend, dat konden we goed gebruiken.”

Waldemar Sobota: “Dat was een zeer belangrijke overwinning voor ons. Iedereen ziet hoe belangrijk Buchti voor ons is. Vandaag is hij ingevallen en heeft zich direct beloond  Wij staan momenteel goed in het klassement, maar we moeten nog veel verbeteren in de interlandpauze en hard werken.”

Uwe Stöver: “We hebben twee verschillende helften gezien. Bij het begin hebben ons laten beïndrukken door een sterke tegenstander. Sterk hoe het elftal na de rust is teruggekomen. Robin is vandaag de garantie geweest voor de 3 punten, we kunnen ons bij hem bedanken.”

Steffen Nkansah (Braunschweig): “Dat is een zeer ergelijke nederlaag. Wij moesten al vroeg op voorsprong staan en onze kansen beter afwerken. St. Pauli heeft het daarna goed gedaan en wij hadden geen grip meer op de wedstrijd. We moeten het ons vandaag aanrekenen dat we ons niet beloond hebben.”