Mannen FCSPOke Göttlich roept op tot politieke dialoog

27 september 2017by FCSP Belgium
otke

De resultaten van de verkiezingen van de Parlementsverkiezingen de afgelopen zondag  – met de intrede van de extreemrechtse AfD in het Duits parlement – heeft ook bij FC ST Pauli sporen nagelaten. Nadat de club reeds op de verkiezingsdag zich duidelijk over diversiteit en tolerantie en tegen racisme en discriminatie had uitgelaten, gaf president Oke Göttlich maandag opnieuw een verklaring af.

“Het resultaat van de verkiezing van de parlementsverkiezingen 2017 maakt je woedend, maar is vooral het resultaat van langdurig rechts- en volks aangrijpend werk en dit vooral in structurele zwakke regio’s. Precies daarom is het belangrijk dat aan alle democratische partijen en alle burgers wordt gevraagd om het o zo belangrijke pad van de politieke dialoog opnieuw te vinden. Om mensen te overtuigen van alle inhoudelijke thema’s. Alleen op deze manier kan openlijk het extreme rechtse – de met angst overgoten – politiek worden gestopt.

Daartoe zijn we allemaal -ook alle Bundesliga en de 2e Liga clubs als belangrijke uithangborden -opgeroepen door dit resultaat. ”

Bron & foto: www.fcstpauli.com

Voor België : het vergif Vlaams Belang is nooit geen oplossing geweest en zal nooit geen oplossing zijn

 

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 15 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie