Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Janssen: Een bitter gevoel

Na de duidelijke 0-4 thuisnederlaag van onze FCSP tegen Ingolstadt gaf Olaf Janssen op de persconferentie zijn mening over de afgelopen wedstrijd

“Er helaas zulke dagen, de overwinning van Ingolstadt was dan ook meer dan verdiend” vertelde Olaf Janssen tijden de persconferentie. De oorzaken van de nederlaag waren snel gevonden. “We hadden geen oplossing om de spelopbouw van Ingolstadt te verstoren en we hebben teveel simpele fouten gemaakt. Na de 0-1 zijn we nog onzekerder gaan spelen en hebben de tegenstander niks in de weg gelegd door alle balverliezen in de opbouw.”

Voor de wedstrijd had Janssen nog aangekondigd dat het moeilijk ging worden – tegen in zijn ogen de beste ploeg van de 2e Bundesliga-. Deze 0-4 geeft een bittere gevoel, het enige positieve dat ik gezien heb in deze wedstrijd is dat de jongens de tweede helft goed gereageerd hebben. Om bij zo’n stand aan de 2e helft te beginnen is niet gemakkelijk. Ook lovenswaardig waren de reacties van het publiek in Millerntor. “Ik kan me, via deze weg, alleen maar bedanken voor hun reactie tijdens, maar vooral na de wedstrijd. Dat is niet vanzelfsprekend, het doet niet alleen mij goed, maar ook de spelers.”

Dinsdag is er de eerste kans om dit debacle te doen vergeten. Janssen: ” We jammeren niet, we zullen dinsdag zo aantreden dat iedereen weet dat we iets goed te maken hebben. De ondersteuning van onze fans zal ons de komende opdrachten sterken”

Bron www.fcstpauli.com