Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Reacties na de wedstrijd

Na de laatste minuut zege tegen 1. FC Heidenheim gaven trainer Olaf Janssen en Daniel Buballa hun mening voor fcstpauli.tv.

“We zijn overgelukkig met de 3 punten. We wilden kost wat kost vandaag winnen en we hebben tegen een goed staande en compacte elftal alles geprobeert. Zo een overwinning in de laatste minuut is het mooiste wat er is”, aldus Daniel Buballa die meer dan tevreden was over de prestatie van zichzelf en het elftal.

Helemaal eensgezind was onze hoofdcoach Olaf Janssen die ook vermaande woorden sprak “De eerste heft was zeer moeilijk voor ons, nu heeft ook de laatste begrepen als ik zeg dat  – elk weekend, elke wedstrijd, elke tegenstander –  je steeds top moet zijn en hoe moeilijk deze 2e Bundesliga is.” Olaf was tevreden met zijn elftal : “ Ik ben onder de indruk van de prestatie van de 2e heft, dat was niet gemakkelijk na de eerst helft…” Daarom mag de ploeg van dit bijzondere moment genieten.

Commentaar van trainer en Kiezkicker op fcstpauli.tv.

Leave a Reply