Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Interlands voor Aziz Bouhaddouz en Mats Møller Dæhli

In de komende week zijn Azizi Bouhaddouz (Marokko) en Mats Møller Dæhli (Noorwegen) internationaal voor hun land onderweg. Het duo zal voor hun land wedstrijden spelen voor kwalificatie WM 2018 in Rusland

Mats Møller Dæhli speelt met Noorwegen tegen Azerbeidzjan en Duitsland. De eerste interland tegen Azerbeidzjan gaat door in Oslo op vrijdag 1 september 20u45, terwijl de wedstrijd tegen Duitsland dinsdag 4 september in Stuttgart op programma staat. Met nog 4 wedstrijden voor de boeg staat Noorwegen 5e met 4 punten, Duitsland staat 1e met 18 punten, Noord-Ierland staat 2e met 13 punten.

Ook Aziz Bouhaddouz staat voor een WK kwalificatie programma. Onze aanvaller zal tweemaal tegen Mali spelen. De heenwedstrijd staat op vrijdag 1 september 22u00 in Rabat (Marokko) op programma, de terugwedstrijd gaat door op woesndag 5 september 21u00 in Bamako (Mali) In groep C staat Marokko op de 2e plaats met 2 punten

Leave a Reply