Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties na het bekerduel tegen Paderborn

Na de 1: 2 nederlaag in de DFB Cup bij SC Paderborn vingen we volgende reacties op. Naast de ontgoocheling waren alle spelers bezorgd om – de in de 78e minuut aan het hoofd gebleseerde- Lasse Sobiech.

Bernd Nehrig: “We zijn niet in het spel komen, zoals we hadden gedacht. We hebben richting doel niet ons accenten kunnen leggen, nochtans hebben we vanachter weinig weggegeven. Na de 1-0 was  het moeilijk om terug te komen. We hebben met een man minder nog wel de aansluitingstreffer kunnen scoren maar meer zat er niet in. Zo is het in deze competitie, je krijgt geen 2 kansen om de nederlaag te vermijden. ”

Philipp Heerwagen: “We verliezen niet graag, alle kopjes waren naar beneden in de kleedkamer Het eerste doelpunt net voor de rust was dom, maar de beslissende fase was dat Lasse niet verder kon spelen, hij werd bij de 2-0 in het centrum gemist. We hebben in onder tal nog wel kunnen scoren, maar we hebben vooral in de eerste helft gefaald. ”

Daniel Buballa: “We waren de eerste helft niet met de juiste instelling op het veld, zeker als je tegen zo’n gemotiveerde ploeg speelt. We kwamen overal een stap te kort en verloren veel duels. Toch hebben we de eerste helft niet veel weg gegeven. De 1-0 na een zondagsschot te incasseren is zwaar. In de tweede helft, had ik altijd het gevoel dat als we scoorden we vanachter niets meer gingen weggeven. Het mag niet gebeuren dat we zo worden uitgeschakeld. ”

Christopher Buchtmann: ” We moeten de kansen die we in zo’n wedstrijd krijgen afwerken.. Vooral aan het einde van het wedstrijd hadden we verschillende mogelijkheden en dat is ergelijk. Paderborn heeft het goed gedaan dat moet worden erkend. Toch ben ik geïrriteerd door de nederlaag, ik kan niet tegen verliezen. De volgende wedstrijd is op vrijdag, dan moeten we het zeker beter doen. ‘

Mats Møller Dæhli: “Na de 1: 0 kon SC Paderborn zijn favoriete spel spelen. We moesten aanvallen en  SCP kon verdedigen. ”

Waldemar Sobota: “ Paderborn heeft ons koud afgestraft in twee fases en dan is er natuurlijk moeilijk.”

Sportief directeur Andreas Rettig: “Het verschil tussen de 3e Liga en 2e Bundesliga is niet zo groot. Het gaat om de nuances. Paderborn heeft niet onverdiend gewonnen. De belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat we deze tegenslag snel terug rechtzetten. Hopelijk gaat het met Lasse snel beter, dat gaat me momenteel het meeste aan het hart. ”

Foto: Witters
Bron www.fcstpauli.com