Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

FCSP verlengt het contract van Ryo Miyaichi voortijdig

FC St. Pauli heeft vandaag een belangrijk signaal afgegeven: De Kiezkickers hebben het contract, van de momenteel aan de knie geblesseerde, Ryo Miyaichi tot en met 30 juni 2019 verlengd. Zijn contract zou in de komende zomer 2018 aflopen.

De 24-jarige Japanner scheurde in de zomer, tijdens de voorbereiding op het huidige seizoen, de voorste kruisband van zijn rechterknie en zal enkele maanden niet beschikbaar zijn.

“Ryo heeft, met zijn tweede kruisband blessure in zijn FCSP periode, ongelooflijke veel pech gehad. We willen hem niet laten vallen want we staan nog volledig achter hem. We hopen dat deze beslissing ervoor zorgt dat Ryo kan terugkeren naar zijn vroegere niveau “, aldus CEO Andreas Rettig. Dit besluit werd in overleg genomen met de nieuwe sportief directeur Uwe Stöver.

De 2-voudig Japanse international was erg blij met de acties van de club.” Het feit dat FC St. Pauli mijn contract verlengd, ondanks dit ernstig letsel, is niet vanzelfsprekend en het is geweldig om zulke steun te ervaren. Ik ben de club zeer dankbaar en ik zal er alles aan doen om  dit vertrouwen terug te betalen. Ik wil zo snel mogelijk terug op het gras in het Millerntor staan. ”

Ryo Miyaichi kwam in 2015 van Arsenal, hij blesseerde zich in de zomer 2015 aan de kruisband van de linkerknie en voltooide na zijn comeback 22 wedstrijden voor FC St. Pauli in de 2e Bundesliga en scoorde 2 doelpunten.

Bron : www.fcstpauli.com