Mannen FCSP200 bedden voor demonstranten in Millerntor

6 juli 2017by FCSP Belgium
fcsp

Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen van FC St. Pauli willen een duidelijk signaal stellen voor mensenrechten, vrijheid van meningsuiting en het recht om te demonstreren. Het bestuur van de club FC St. Pauli heeft dan ook besloten om vanaf vandaag (donderdag 6.7.) vanaf 12 uur in totaal 200 bedden voor demonstranten onder te brengen in de hoofdtribune van het Millerntor stadion. De toegang is mogelijk via de ingang hoofdtribune (Gate 1 – Budapester Straße, naast Wirtschaftsgymnasium). De toewijzing van de plaatsen wordt geregeld in samenwerking met de organisatoren van het kamp in Entenwerder.

Hiermee wil de club reageren op het absurde kampverbod dat ingevoerd werd op publieke plaatsen in vele delen van de stad Hamburg.
Wij willen reageren op het latent plaatsgebrek voor de vele toegestroomde demonstranten die hun ongenegen aan de G20-top en de wereld willen tonen. Samen met de organisatoren van het kamp in Entenwerder hebben we de woensdag alle relevante stappen overlopen om op donderdag 200 personen in ons stadion toe te laten. De slaapgelegenheid zal tot zondag (09.07.) open zijn. De demonstranten kunnen gebruik maken van de sanitaire voorzieningen in het stadion en de de organisatoren van het kamp Entenwerder zullen er een mobiele keuken openen voor de gasten van het Millerntor.

Bron en foto : www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 15 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 15 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie