Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Nieuwe uitrusting FCSP voor seizoen 2017-2018

3 weken voor de start van de nieuwe competitie hebben FC St Pauli en Under Armour de nieuwe uitrusting van het seizoen 2017-2018 voorgesteld.
Er zijn 3 varianten, thuis -en uit tricot en de Duitse beker editie.

De nieuwe truitjes van FCSP zijn gefabriceerd uit het Under Armour HeatGear® Materiaal. Met een gewicht van amper 100gr zijn ze niet alleen vederlicht maar ook nog eens uitgevoerd met het Under Armour sneldrogend zweet afvoersysteem. Het zweet wordt hierdoor sneller van het lichaam afgevoerd en kunnen onze Kiezkickers langer van het gevoel van een droog shirt genieten.
Voor meer bewegingsvrijheid zorgt het vier-weg stretch materiaal. De openingen zijn zo geplaatst dat zij zich bevinden op de plaatsen waar het lichaam de meeste warmte verspreid, zo wordt een optimale koeling bekomen, zelfs onder de slechte weersomstandigheden

“Toen we 18 maanden geleden samen met de designafdeling van Under Armour samenzaten en het design goedkeurden vond ik het geweldig dat de truitjes verschillende elementen van de club, stadion en de wijk bevatten. Het thuisshirt met de kleuren bruin, wit en rood klassieke toont niet alleen de clubkleuren maar ook de overheersende kleuren in het stadion. De baksteen look van de witte uit-tenue weerspiegelt de Millerntor en de beker variant verwijst naar de graffiti subculturele aspecten van onze wijk.
Alle varianten hebben verflopers dat verwijst naar de straatkunst, het traditioneel denken en de interpretatie wijze van St Pauli. ” aldus Oke Göttlich, voorzitter van FC St. Pauli.

Andreas Rettig, CEO FC St. Pauli, verduidelijkt: “Een duidelijke toename van ons truitjesverkoop vorig seizoen hebben ons laten zien dat de truitjes van Under Armour – ook internationaal – zeer positieve feedback hebben meegebracht. Ik ben ervan overtuigd dat we deze trend met de nieuwe ontwerpen kunnen voortzetten. ”

Chris Bate, Vice President en Managing Director Europe van Under Armour, zegt: “We kijken uit naar het nieuwe seizoen 2017/18. FC St. Pauli en Under Armour delen de overtuiging dat cultuur, passie en innovatie de belangrijkste kenmerken zijn voor een optimale samenwerking, en de basis vormen voor geweldige prestaties. ”

Ook onze Kiezkickers zijn tevreden met de uitrusting. Bernd Nehrig legt uit: “We spelers voelen met Under Armour goed in onze ‘werkkleding’. Zowel bij de truitjes als bij de trainingspakken is de functionaliteit optimaal en zelfs voor het nieuwe seizoen opnieuw verbeterd. De truitjes zitten super en zijn vederlicht. Cool is het dat we met het baksteenmotief altijd een stuk Millerntor bij ons hebben. ”

2017/18 uitrusting, samen met de trainingcollectie, is nu beschikbaar in alle St. Pauli fanshops, bij www.fcsp-shop.com of www.ua.com of bij de geselecteerde Retail partners.

Bron en foto : www.fcstpauli.com