Volgende wedstrijdSpeeldag 16 : FC St. Pauli – FC Schalke 04/4 december 2021/Millerntor

Astra volgend seizoen mouwsponsor !

Het is een heel speciaal partnerschap en nu nogmaals bevestigd, beiden partners zijn trouw aan het motto “één hart, één ziel”.
Astra, een jarenlange partner van FC St. Pauli, is vanaf het seizoen 2017/18 de nieuwe mouwsponsor van bruin-wit.

Vanaf volgend seizoen mogen de clubs van 1e en 2e Bundesliga voor het eerst zelf bepalen welke hun mouwsponsor wordt.
Het was voor beide partners een erezaak dat Astra dit werd. De club en het moederbedrijf van Astra – Carlsberg – hebben een overeenkomst bereikt voor een lange termijn.

“Ook al hoort Astra reeds lange tijd bij de club, het is een sterk teken van de ongeloofelijke betrokkenheid van Astra bij de club FC St Pauli. “Het is bijzonder opmerkelijk dat we dit op een tijdpunt doen, wanneer het nog niet duidelijk is welke Liga FCSP volgend seizoen zal spelen. Daarom zijn we Astra en de verantwoordelijke van Carlsberg enorm dankbaar voor de vele jaren van samenwerking en vertrouwen. We zijn verheugd en zeer vereerd deze bijzondere samenwerking op de lange termijn uit te breiden “, aldus CEO Andreas Rettig.

Ook Carlsberg CEO Sebastian Holtz is blij met de verdieping van de verbintenis: “Al vele jaren hebben Astra en FC St. Pauli een innige vriendschap. Beide veteranen van de buurt hebben al veel onvergetelijke en traanrijke voetbalmomenten beleefd en hebben samen veel doorstaan. Zo’n een trouwe partnerschap en 2 partners die op dezelfde golflengte zitten is zelden in de voetbalwereld. Wij verheugen ons bijzonder deze band nog verder uit te bouwen en nog veel ervaringen kunnen gaan delen. Voor het komende seizoen, wensen wij de club heel veel succes! ”

Foto & Bron : www.fcstpauli.com