Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Talent Luis Coordes tekent profcontract

FC St. Pauli heeft jeugdspeler Luis Coordes beloond met een profcontract. De club en de U19 speler hebben een overeenkomst bereikt voor een lange termijn.
Vanaf het seizoen 2018/19 zal de 18-jarige toetreden tot het eerste elftal van FCSP.

De veelzijdige aanvallende speler (* 2 januari 1999 Santo Domingo, Dominicaanse Republiek) speelde na Eintracht Norderstedt, Hamburg SV, VfL Lüneburg en MTV Treubund Lüneburg sinds 1 januari 2016 voor de jeugd van FC St. Pauli.

Reacties

Andreas Rettig, sportief directeur : “Dit onderstreept de doorstroomkansen voor onze jeugd, het is een signaal naar andere jeugdspelers dat constant goede prestaties leveren in een club als FC St. Pauli ervoor kunnen zorgen dat je uiteindelijk in het eerste elftal beland ”

Roger Stilz, hoofd van NLZ : “We willen niet alleen zeggen dat onze jeugd de toekomst is, maar ook iets aan doen. Luis is een speler met een uitgesproken sterke punten: Hij is 2-voetig, zeer snel en technisch aangelegd. Zijn beste positie is zowel op de linker als rechter vleugel. Nu geldt voor Luis om een goed seizoen te spelen bij de U19, dan kan hij met een goed gevoel de overstap maken naar het eerste elftal. Hij heeft de kwaliteiten om zich te etaleren bij de profs. ”

Luis Coordes : “Ik ben erg blij met mijn eerste profcontract bij FC St. Pauli. En dit bij een club waar ik steun bij voel.
Ik kijk uit naar de toekomst en dank diegenen die verantwoordelijk zijn voor het vertrouwen. “