Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Ook U16 wint beker

+++ U16 en U10 winnen bekerCup Winners +++ +++ U11 verliest pas in de finale+++U13 verslaat HSV met 9 meter schieten+++

FCSP U16 – Eintracht Norderstedt 3: 1 (2: 1)

De U16 had tot de finale geen problemen gekend en was dan ook topfavoriet voor de finale. Na een succesvol seizoen bij de B-junioren Regionalliga Nord, wou het team van hoofdcoach Malte Schlichtkrull hun seizoen bekronen met beker winst. In de beginfase bracht Jonathan Dieckmann de Kiezkickers op voorsprong (12), maar ook de tegenstander bewees zijn wil tot winnen met de gelijkmaker in de 23e minuut,. St. Pauli herstelde echter snel de voorsprong via Umut Ataykaya (27). In de tweede helft zorgde Lasse Sortehaug met de 3-1 voor de voortijdige beslissing  (52), De bruin-witte kwamen verder niet meer in de problemen en wonnen verdiend de finale

FCSP U16

Preisler – Pichelmann, Ataykaya, Oelkers, Weber, Sortehaug, Kneller, Loubongo-M`Boungou, Dieckmann, Flach, Jarchow

Hoofd Coach:  Malte Schlichtkrull

Doelpunten:  1: 0 Dieckmann (12), 1: 1 (23) 2: 1 Ataykaya (27), 3: 1 Sortehaug  (52)

SR:  Johannes Boddin

FCSP U13 – Hamburger SV 4: 3 nE (1: 1)

In de finale speelde onze U13 tegen de rivalen van HSV. In een evenwichtige partij kwam de rivaal op voorsprong, maar Hugo Golpon maakte de verdiende gelijkmaker voor de thuisploeg.
Aan beide kanten werd een kansrijke bedoening maar de uitgelezen kansen werden niet benut. Dus moest penalties een winaar bepalen. Onze kiezkickers bewezen over sterkere zenuwen te beschikken en wonnen de serie met 4-3.”Deze bekerwinst is een grote prestatie tegen onze aartsrivalen, zeker omdat we in de Liga niet meer mee doen voor de titel.”, zei hoofdcoach Michel Welke. Gelijktijdig speelde een ander deel van het elftal in Trier, op het internationaal tornooi, 1-1 gelijk tegen Machester United. Morgen spelen de U13,in Trier, in de achtste finale  tegen FC Metz.