Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Hauke Mommsen niet langer hoofdarts FCSP

Prof. Dr. Hauke ​​Mommsen is niet langer de hoofdarts van FC St. Pauli. De club heeft toegestemd aan zijn vraag om zijn contract met onmiddellijke ingang te ontbinden.

“Hauke ​​Mommsen speelde een beslissende rol in de uitbouw van de professionele medische structuren van de club. Wij respecteren daarom zijn besluit om na 4 jaar de club te verlaten, wij kunnen hem alleen maar bedanken voor zijn expertise in al die jaren” aldus CEO Andreas Rettig. FCSP wil, ondanks het beëindigen van het contract met Mommsen, ook in de toekomst de samenwerking met de ENDO-Klinik blijven uitbreiden.

“Door mijn werk bij de U19 nationale team van de DFB en mijn lesuren aan de Universiteit van Kiel, kan ik niet langer  voldoen aan de tijd die vereist is om een verdere professionalisering van de  club te voldoen.” legt Prof. Hauke ​​Mommsen uit.

De 47 jarige Hauke ​​Mommsen was sinds het seizoen 2013/14 bij de Kiezkickers actief en is hoofdarts in ENDO revalidatiecentrum van Hamburg . Hij is een specialist in trauma chirurgie en orthopedie.

Als onderdeel van de samenwerking met de Endo-Klinik werd er een oplossing gevonden om de hoofdarts te vervangen. Dr. med. Volker Carrero en Dr. med. Sebastian Schneider zullen de medische afdelingen van FCSP overnemen.