Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Maandag begint het nieuwe seizoen van FCSP

Morgen/Maandag (06.19) is de 4 weken durende vakantie voor onze helden gedaan. Morgen verwacht Olaf Janssen, voor het eerst als hoofdtrainer, onze Kiezkickers voor de eerste training van het seizoen 2017/18. Voor 4 personen zal het trouwens voor de eerste keer zijn dat ze de trainingsvelden van FC St. Pauli zullen betreden. twee spelers zullen morgen nog ontbreken.

Na de 3-1 overwinning in en tegen VFL Bochum vertrokken de spelers , met individueel trainingsprogramma, op een welverdiende vakantie. Dankzij een geweldige terugronde  (10x winst, 4x gelijk, 3x nederlaag) eindigde FC ST Pauli alsnog op een 7e plaats en konden de bruin-witte met een goed gevoel de vakantie in.

Maandagochtend staat, voor Lasse Sobiech en Co, eerst een niet-openbare lactaattest op het programma. De eerste echte veldtraining staat om 15.30 uur (in de Kollaustraße) op het programma.

Naast de twee nieuwe assistent-coaches Markus Gellhaus (Hannover 96) en Patrick Glöckner (Eintracht Frankfurt) staan ook aanvaller Sami Allagui (Hertha BSC) en verdediger Clemens Schoppenhauer (Würzburg Kickers) voor de eerste keer als lid van FCSP op het veld.

Aziz Bouhaddouz en Mats Møller Dæhli (terug geleend van SC Freiburg) zullen morgen nog niet aanwezig zijn. Het duo was deze zomer nog voor hun eigen land actief, (Bouhaddouz met Marokko, Moller Dæhli met Noorwegen) en komen pas in de tweede week in actie. Tegen die tijd zullen hun teammaats al verschillende trainingen achter de rug hebben en zaterdag (24.06., 15 uur) hun eerste oefenwedstrijd tegen Buxtehuder SV gespeeld hebben.

Het programma van de oefenwedstrijden:

  • Zaterdag (24.06.) – 15:00 – Jahnstadion Buxtehude wedstrijd tegen Buxtehuder SV
  • Zaterdag (1.7.) – 15:30 uur – sportvoorziening bij Auetal in Ahlerstedt: test match tegen Sportfreunde Lotte
  • Zaterdag (07.08.) – 14:30 am – Waldstadion Varel wedstrijd tegen VfB Oldenburg
  • Zondag (9.7.) Tot dinsdag (18.07.) : Trainingskamp in Maria Alm
  • Zaterdag (22.07.) – 15:00 – Millerntor Stadion: Seizoensopening en testwedstrijd tegen SV Werder Bremen

Bron en foto : www.fcstpauli.com