Mannen FCSPTransfer NieuwsMarkus Gellhaus nieuwe co-trainer

8 juni 2017by FCSP Belgium
gellhaus

De Kiezkickers hebben een nieuwe assistent-coach: Markus Gellhaus versterkt vanaf dit seizoen de technische staf van FC St. Pauli en zal samen met hoofdcoach Olaf Janssen aan de toekomst van bruin-wit werken. De 46-jarige heeft een contract tot 30 juni 2019 getekend.

“Ik ben erg blij dat de sportieve staf akkoord is gegaan met mijn vraag om Markus Gellhaus als mijn assistent-coach aan te stellen. Mark heeft 16 jaar ervaring met coaching op het hoogste niveau. Hij stond altijd synoniem voor loyaliteit, enorme toewijding en grote betrokkenheid bij de club waar hij actief was. Hij toonde in de interviews aan die hij in uitermate gemotiveerd zou zijn om bij FC St. Pauli aan de slag te gaan “, legt Olaf Janssen.

Markus Gellhaus kijkt ook vol verwachting uit naar de samenwerking “Voor mij was het meteen een geweldige uitdaging. Olaf en ik hebben ons samen gezet en het was al snel duidelijk dat we op dezelfde golflengte zaten ” aldus de in Detmold geboren co-trainer. Hij voegt er ook aan toe:” St. Pauli is altijd een speciale club geweest. De club heeft een ongelooflijk uitstraling en ik ben daarom erg blij met deze baan. ”

Gellhaus, was het afgelopen seizoen (2016-2017) de assistent-coach bij Hannover 96. Hiervoor was hij als assistent-trainer bij Hertha BSC (2012-2015), FC Augsburg (2009-2012) en Borussia Mönchengladbach (2007-2008)actief. Opmerkelijk, Met alle clubs vierde hij de promotie naar de Bundesliga.

Zijn carrière begon Gellhaus bij SC Paderborn (2001-2006), waar hij ook herhaaldelijk adinterim-hoofdtrainer was (2001 in de regionale evenals in 2006 en 2015 in de 2. Bundesliga).

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 14 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie