Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Abder Ramdane verlaat de club

Na de trainerswissel Lienen/Janssen heeft er nog een verandering in de technische staf van FC St. Pauli plaats gevonden. De wegen van Abder Ramdane en FC St. Pauli scheiden na vandaag. De 43-jarige kwam 2 jaar geleden samen met Ewald Lienen naar Millerntor met wie hij de afgelopen 10 jaar steeds heeft samengewerkt.

“Abder heeft de agelopen 2,5 jaar zeer goed werk geleverd en heeft zijn aandeel gehad in het klassenbehoud. Abder heeft ons echter medegedeeld dat op grond van de bijzondere band met Ewald Lienen het voor hem moeilijk zou zijn om verder te werken als co-trainer. Wij betreuren het bijzonder dat we hem geen enkele functie konden aanbieden die aan zijn wensen voldeed.”, aldus sportief directeur Andreas Rettig.

Ook voor Abder Ramdane viel de beslissing niet gemakkelijk.”Het was een zeer moeilijke beslissing voor mij, vooral omdat ik mij bij deze club zeer goed voelde. Maar gezien de geschiedenis die ik heb met Ewald Lienen, zag ik me niet langer functioneren in welke functie dan ook bij St Pauli. Ik wil duidelijk benadrukken dat de beslissing absoluut niks te maken heeft met de aanstelling van Olaf Janssen, ook bij elke andere trainer zou ik dezelfde beslissing genomen hebben.

Deze nieuwe situatie geeft me een kans om op zoek te gaan naar een nieuwe functie misschien als hoofdtrainer of terug als co-trainer. Tot slot wil ik graag de technische staf, het team, de managers en medewerkers in de club bedanken voor de geweldige twee en een half jaar. Ik ben blij en trots om deel te hebben gehad in de geschiedenis van deze club. Ik wens Olaf Janssen, het team en de hele club heel veel succes en het allerbeste. ”

Bron artikel & Foto : www.fcstpauli.com