Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Oefenwedstrijd en verrassing optreden voor FCSP vrouwen

Op zaterdag (3/06) eindigde het seizoen van de 1e vrouwen met een 6: 1 overwinning in de vriendschappelijke wedstrijd tegen TSV Lohe-Rickelshof. Na de wedstrijd vond er in de  Fanräumen het seizoensfeest plaats. Veel verrassingen werden aangekondigd, toch was de grootste verrassing het optreden van Thees Uhlmann.

Het verhaal van de wedstrijd is snel verteld. De gasten uit Lohe-Rickelshof waren zeer gemotiveerd en kwamen verdiend 0-1 voor. Vlak voor de rust scoorde Nina Philipp de gelijkmaker. In de tweede helft verhoogde onze speelsters het tempo en scoorden nog 5 doelpunten. Doelpuntenmakers waren Sanna Barudi, Linda Sellami (2), Ilijana Kljajic en Inge Schlegel.

Onze vrouwen gingen na de wedstrijd direct naar de Fanräume. Daar werd eerst de innerlijke mens versterkt met pizza. Om 20 uur begon het feest.
Eerst speelde de band ‘‘Wir waren Indie und das Budapester Orchester’ Na enkele nummers probeerde ze het nummer van Thees Uhlmann : „Das hier ist Fußball“
Ze moesten echter stoppen omwille van ‘tekstproblemen’.  Als verrassing kwam Thees zelf het podium op een zong speciaal ter ere van de afscheidnemende coach Kai Czarnowski zijn: „Das hier ist Fußball“

“Dat was een grote verrassing. Ik zou zeggen dat zeggen het de kers op de taart was van een perfecte dag” aldus een ontroerde Czarnowski .

Ook voor de 45-jarige afscheidnemende kapitein Inga Schlegel had de avond nog enkele serenades in petto. Daarna werd er met de supporters nog tot de vroege uurtjes gefeest.

“Inga en ik wil willen nogmaals iedereen bedanken, wij zullen deze dag nooit meer vergeten “zei Czarnowski afsluitend