Volgende wedstrijdSpeeldag 15 : 1FC Nürnberg – FC St. Pauli/28 november 2021/Max-Morlock-Stadion

Sami Allagui naar FCSP

FC St Pauli heeft de eerste transfer van het nieuwe seizoen gerealiseerd. Sami Allagui (* 28 mei 1986) komt transfervrij over van Hertha Berlijn. De 30-jarige spits heeft bij onze FC St. Pauli een contract getekend van twee jaar (tot 30 juni 2019).

“Sami is een ervaren spits die in al zijn wedstrijden dit seizoen bij Hertha zijn scherpte voor doel aangetoond heeft. Hij heeft in het verleden reeds bewezen dat een stap in de 2e Bundesliga zeker geen stap terug is, maar eerder zorgt voor een sportieve weerwraak. We zijn erg blij dat Sami voor onze club gekozen heeft ondanks de andere opties die hij nog had”, aldus Andreas Rettig.

Sami Allagui kijkt ook vol verwachting voor zijn inzet voor de Kiezkickers “Ik ben erg blij om te spelen bij een club die nergens anders vind in Duitsland. FC St. Pauli is heel bijzonder club en ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we maximaal succes in het volgende seizoen zullen halen. ”

Feiten:

  • 107 1e Bundesliga wedstrijden: 25 doelpunten (Hertha BSC, Mainz 05)
  • 106 2e Bundesliga wedstrijden: 36 doelpunten (Hertha BSC, Greuther Fürth en Carl Zeiss Jena)
  • 27 interlands Tunesië

Sami speelde ook nog voor Fortuna Düsseldorf, R.S.C. Anderlecht en K.S.V. Roeselare

BRON & Foto : www.fcstpauli.com