Verdediger Lasse Sobiech verlaat FC St. Pauli in de zomer en verlengt dus zijn contract aan het einde van het seizoen niet.

“Lasse heeft ons over zijn beslissing ingelicht. We betreuren dit ten zeerste – omdat we graag Lasse op de lange termijn aan ons hadden gebonden – maar we respecteren zijn stap uiteraard. Lasse heeft zich tijdens de onderhandelingen en ook bij zijn beslissing steeds voorbeeldig gedragen. We waren steeds op de hoogte van alle ontwikkelingen, het was een heel open en eerlijke deal” zei sportdirecteur Uwe Stöver waar hij de centrumverdediger preesde. ” Door deze vroege beslissing hebben we nu zekerheid en kunnen we onze selectie verder ontwikkelen voor het nieuwe seizoen,” vervolgde Stöver.

Lasse Sobiech speelde 129 professionele wedstrijden voor FC St. Pauli tijdens zijn 2 periodes bij Millerntor, waarbij hij 16 doelpunten scoorde.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter

@FCSP_Belgium - 24 uren

4-0 deserves better 😠

@FCSP_Belgium - 24 uren

4-0 deserves better 😠

@FCSP_Belgium - 1 dag

| ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄|   what's matters? 1. Family 2. 3.…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie

Notice: Undefined variable: font_family in /customers/3/0/e/fcstpauli-belgium.be/httpd.www/wp-content/plugins/gdpr-cookie-compliance/moove-modules.php on line 282