Mannen FCSPKanczinski:”Tegen Darmstadt begint het opnieuw van nul”

27 Januari 2018by FCSP Belgium

Hoofdcoach Markus Kauczinski en zijn team vertrokken vrijdagochtend (26 januari 2018) om 10:55 uur met de trein terug van Dresden naar Hamburg. Zodra hij aankwam in de stad, was de 47-jarige alweer op weg naar het Millerntor Stadion. Hier stond Kauczinski de persvertegenwoordigers voor de thuiswedstrijd tegen SV Darmstadt 98 – zondag 28 januari 13u30 – te woord.

“Ik zou de stemming als uitgeput, maar gelukkig beschrijven”, begon Markus Kauczinski de persconferentie met het oog op de overwinning in Dresden. Dit was gebeurd dankzij een “team prestatie”, benadrukt de 47-jarige, die niet veel tijd heeft om zijn team voor te bereiden op Darmstadt. “De tijd is kort, maar we zullen er alles aan doen om zondag een fit team op het veld te hebben. Het is altijd goed om zo’n wedstrijd met een goed gevoel te beginnen, “voegde onze hoofdcoach eraan toe.

Met het positieve gevoel van de openingsoverwinning, begonnen onze Kiezkickers al direct na de wedstrijd en in de ochtend met regeneratie voordat ze terugkeerden naar Hamburg. Sommige Kiezkickers – met inbegrip van Lasse Sobiech, Jeremy Dudziak, Sami Allagui en Cenk Sahin-  kwamen niet ongehavend uit Dresden. “Dit zijn blessures die normaal zijn na een wedstrijd. Ik hoop niet dat iets groter aan de hand blijkt te zijn. We zullen dat morgen zien, “zei Kauczinski.

Of er gebruik ging gemaakt worden van nieuwkomer Dimitrios Diamantakos – door Kauczinski beschreven als “fysiek sterke speler met een goed tempo in de diepte- liet de coach open: “Hij trainde – net als alle niet gespeelde spelers – samen met de U23 en zal morgen met mij trainen. Ik zal zien hoe hij beweegt en of er al een connectie is. Het moet ook zinvol zijn. ”

Met de ervaring van succes tegen Dresden en zeven punten uit de laatste drie wedstrijden, gaan de Kiezkickers  de thuiswedstrijd tegen ‘de lelies’ in. “Tegen Darmstadt begint het opnieuw vanaf nul,” zei de 47-jarige. “Maar we kunnen de wedstrijd met een goed gemoed tegemoet zien. Misschien zullen we in het begin een beetje vermoeider zijn dan Darmstadt, maar dat zullen we wel weglopen. ”

Kauczinski verwacht een andere wedstrijd tegen ‘de lelies’ dan tegen Dresden, want Darmstadt speelt een ander soort voetbal. “Ze spelen snel en ongecompliceerd en houden ervan om de bal over te spelen. Dat zal andere dingen noodzakelijk maken, maar daar zijn we op voorbereid “, zei onze hoofdcoach, die zijn team de dag voor de wedstrijd kennis wil laten maken met de gameplay van de Darmstadt op video. “We zullen de spelers laten zien wat belangrijk is,” concludeerde Kauczinski.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter

@FCSP_Belgium - 4 uren

🎙️ Kauczinski:"Als we wat willen halen zullen we alles moeten geven" ☠️☠️

@FCSP_Belgium - 5 uren

🎤 Reacties voor de wedstrijd tegen Duisburg op FCSP TV ☠️☠️

@FCSP_Belgium - 5 uren

🎟️ Informatie ticketverkoop uitwedstrijd Jahn Regensburg ☠️☠️

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie

Notice: Undefined variable: font_family in /customers/3/0/e/fcstpauli-belgium.be/httpd.www/wp-content/plugins/gdpr-cookie-compliance/moove-modules.php on line 282